Recomandari concerte rock/metal in tara (15-17 februarie)

de Buvnitz

Recomandari concerte rock/metal in tara (15-17 februarie)


Cum a reinceput sezonul concertelor, iar evenimentele sunt multe si impartite uneori prin surse pe care involuntar le omitem, pregatim saptamanal o serie de recomandari pentru weekend. Asadar:

Vineri, 15 februarie:

In Bucuresti avem in paralel in Club Ageles, concert adresat in special amatorilor de sonoritati doom metal: Sincarnate si DinUmbra, invitati: Apa Simbetii. La Fabrica avem deja traditionalul Anti-Valetines Party unde invitati sunt Zob si Niste Baieti.

Pentru cei in cautare de trupei noi, avem la Iron City concert cu Razna si Bodark. Intrarea este libera.

Sarmalele Reci marcheaza 15 februarie drept prima data cand formatia ajunge in Suceava. Concertul are loc la Fierarie.

Sambata, 16 februarie:

La Bucuresti avem patru evenimente desfasurate in paralel: In Club Private Hell avem un concert 100% thrash metal in care headlineri sunt ungurii din Morbid Carnage. La Ageless avem un concert pentru amatorii sonoritatilor mai avant-gardiste, unde vor evolua Kistvaen, Hteththemeth si Amarthalos.

Club Panic! ii are ca invitati pe Raizing Hell si Anomalii in timp ce la Club Zappa ii avem pe Ad Hoc. Sarmalele Reci ajung sambata la Iasi in Club Underground.

Duminica, 17 februrarie:

Ultima zi de weekend gazduieste o noua editie a targului tRock, de aceasta data in Club Gambrinus din Cluj-Napoca. Pe langa targul de articole rock (tricouri, cd-uri, etc), avem lansare de album Decease plus concerte cu Sincarnate, Anomaly, Morbid Carnage si Sinfold.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: