Chitaristul Def Leppard fotbalist

de Morrison

Chitaristul Def Leppard fotbalist
Vivian Campbell, chitaristul trupei Def Leppard, va face parte din echipa de fotbal Hollywood United, alcatuita din celebritati din lumea muzicii si filmului. Meciul de fotbal demonstrativ va avea loc pe 20 octombrie 2007.

Intr-un interviu pentru VH1 Classic Radio, Phil Collen, chitaristul Def Leppard, a spus ca si-a dorit dintotdeauna ca formatia sa sa fie comparata cu Queen.

Queen au fost dintotdeauna trupa la care ne-am raportat, pentru ca ei erau tot ceea ce vroiam si noi sa fim. Au fost glam rock, au fost cunoscuti, au fost extravaganti fara a inceta sa faca muzica.

Membrii trupei Def Leppard sunt optimisti in ce priveste viitorul lor din punct de vedere muzical. Intr-un interviu recent, Joe Elliott, solistul trupei, a declarat ca formatia mai are resurse pentru a compune piese memorabile, si ca, mai mult, el nu considera ca Def Leppard au compus inca piesa lor cea mai buna.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook