Def Leppard si fotbalul caritabil

de Morrison

Def Leppard si fotbalul caritabil
Vivian Campbell, chitaristul Def Leppard, a anuntat ca va face parte din echipa de fotbal Hollywood United care ii va infrunta pe Los Angeles Galaxy pe data de 4 noiembrie. Veniturile incasate din pretul biletelor vor fi donate unei asociatii de caritate.

Membrii trupei Def Leppard sunt optimisti in ce priveste viitorul lor din punct de vedere muzical. Intr-un interviu recent, Joe Elliott, solistul trupei, a declarat ca formatia mai are resurse pentru a compune piese memorabile, si ca, mai mult, el nu considera ca Def Leppard au compus inca piesa lor cea mai buna.

Daca am considera ca nu vom compune niciodata ceva mai bun decat Pour Some Sugar on Me, am putea deja sa ne facem bagajele si sa ne lasam de muzica. Dar adevarul este ca noi consideram ca inca mai putem lasa ceva in urma, nu neaparat sa socam publicul dar pur si simplu sa il facem sa exclame: 'Inca mai pot canta baietii astia!', spune solistul Joe Elliott.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook