Motley Crue atacati de Def Leppard

de Morrison

Motley Crue atacati de Def Leppard
In timpul unei conferinte de presa, Joe Elliot solistul trupei Def Leppard, a atacat dur trupe precum Motley Crue sau Poison.

Acesta a declarat:

Toate trupele glam si-au ratat cariera. In Los Angeles tot ce conta era modul in care te imbracai. Pe cand daca ne uitam la curentul glam englez, lucrurile stau cu totul altfel. Acolo era important nu cum te imbraci, ci cum canti.

Singurul care nu confirma aceasta regula este probabil David Bowie, pentru care imaginea era oarecum mai importanta. Singura trupa de glam care a reusit sa faca ceva in toti acesti ani au fost Hanoi Rocks. In rest, acest gen muzical a fost intotdeauna lipsit de substanta.

Joe a declarat intr-un alt interviu ca, din punctul sau de vedere, rock n' roll este cel mai important lucru din lume.

Peste cinci ani vor avea 53 de ani. Vom mai canta si atunci? Da. Pentru mine, muzica a devenit Sfantul Graal. Adica, ganditi-va si voi? Ce este mai important decat rock n' roll pe lume? Exact. Nimic, spune solistul Def Leppard.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook