Noul album Def Leppard

de Morrison

Noul album Def Leppard
Basistul trupei Def Leppard, Rick Savage, a oferit de curand intr-un interviu mai multe detalii despre viitorul album al trupei, al carui titlu se pare ca va ramane Sparkle Lounge. Materialul este terminat in proportie de 80 la suta, spune basistul, si a fost trimis deja catre producatorul Robert Mutt Lange, care a mai lucrat cu Def Leppard in trecut.

Nu este insa foarte sigur ca Lange va reusi sa produca materialul in timp util, pana la data anuntata a lansarii albumului. In cazul in care acest lucru nu se va intampla, materialul va fi folosit pe albumul urmator Def Leppard.

"Nu pot spune ca este complet diferit de ceea ce am facut pana acum. Este mai degraba un album clasic Def Leppard", a declarat vocalul trupei, Elliott, despre Sparkle Lounge.

"Sunt atat piese care au soundul sfarsitului anilor '70, gen AC/DC, cat si piese foarte moderne", a mai spus vocalul.

"Sparkle Lounge" se refera la o camera aflata in spatele scenei, in care trupa obisnuia sa compuna in timpul turneelor. "Aveam acolo niste mini-tobe, mini-amplificatoare si un dispozitiv de inregistrat", isi aminteste Elliott.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook