Haggard si Amorphis in Romania

de Morrison

Haggard si Amorphis in Romania
O galerie foto a concertului Haggard din Preoteasa poate fi vazuta aici: Haggard la Preoteasa (10.02.08)

Ca o veste buna, au anuntat ca revin in octombrie in Romania probabil in turneu.

Cronica de concert poate fi citita aici: Haggard la Preoteasa (nominal)O galerie foto a concertului Haggard si Amorphis de la Romexpo poate fi gasita aici :
Galerie Foto Haggard si Amorphis la Romexpo (09.02.08)


Cronica de concert poate fi citita aici: Cronica Haggard si Amorphis la Bucuresti
ARTMANIA prezinta, in data de 9 februarie 2008, la Romexpo, Pavilionul 18, doua dintre cele mai indragite trupe de pe scena de metal internationala: Amorphis si Haggard.

Dupa un concert senzational sustinut in cadrul primei editii a Festivalului ARTMANIA, din 2006, finlandezii de la Amorphis revin in Romania, de data aceasta in Bucuresti, cu forte proaspete si cu un nou album, Silent Waters (2007), care imediat dupa lansare a ajuns pe primele pozitii ale topurilor de gen si a fost numit unul dintre cele mai bune albume metal ale anului.

Comenteaza pe Forum

In ciuda faptului ca Haggard si-au anulat aparitia pe scena Festivalului ARTMANIA 2007, din cauza unui accident suferit de unul dintre membrii trupei, formatia germana va canta, in premiera, in Romania, pe data de 9 februarie, dupa ce fanii i-au asteptat ani la rand.

Biletele pentru concertul sustinut de Amorphis si Haggard se vor pune in vanzare incepand cu data de 24 decembrie, in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro. Pretul unui bilet va fi de 60 de lei, pana in data de 9 ianuarie si de 75 de lei dupa aceasta data.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: