Detalii despre noul DVD Hatebreed

de Morrison

Detalii despre noul DVD Hatebreed
Jamey Jasta, frontmanul Hatebreed a dezvaluit recent intr-un interviu pentru ChartAttack.com cateva detalii despre viitorul DVD al trupei.

Dupa ani intregi in care am compilat filmari astfel incat sa ii includem pe toti membrii trupei, atat cei actuali cat si cei din trecut, cred ca putem spune ca avem un documentar reusit, spune solistul. Ce am vrut cel mai mult sa aratam prin acest material este cum am pornit de la niste concerte tinute intr-o curta, in fata a zece oameni, si cum am ajuns ceea ce suntem azi, declara Jasta.

Vocalul trupei Hatebreed, Jamey Jasta, a oferit cateva impresii despre editia din acest an a festivalului Ozzfest.

"Este a cincea oara cand participam la Ozzfest si cu totii suntem de acord ca este cea mai reusita editie de pana acum. Ne-am distrat pe cinste in acest turneu. Le suntem recunoscatori organizatorilor ca ne-au inclus in acest eveniment", a spus Jasta.

"Am petrecut fiecare zi cu prietenii nostri de la 3 Inches Of Blood si Behemoth, si am cantat pe aceeasi scena cu Lamb of God. A fost o onoare sa urcam pe aceeasi scena cu ei", a spus solistul.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook