Hatebreed despre Ozzfest

de Morrison

Hatebreed despre Ozzfest
Vocalul trupei Hatebreed, Jamey Jasta, a oferit cateva impresii despre editia din acest an a festivalului Ozzfest.

"Este a cincea oara cand participam la Ozzfest si cu totii suntem de acord ca este cea mai reusita editie de pana acum. Ne-am distrat pe cinste in acest turneu. Le suntem recunoscatori organizatorilor ca ne-au inclus in acest eveniment", a spus Jasta.

"Am petrecut fiecare zi cu prietenii nostri de la 3 Inches Of Blood si Behemoth, si am cantat pe aceeasi scena cu Lamb of God, care au rupt. A fost o onoare sa urcam pe aceeasi scena cu ei", a spus solistul.

Sean Martin, chitaristul celor de la Hatebreed, a acordat un interviu pentru HardcoreSounds.Net, in care a vorbit despre planurile de viitor ale formatiei din care face parte, precum si despre influenta pe care Slayer a inregistrat-o asupra lor.

"Cred ca pasiunea pe care o avem pentru muzica ne-a facut sa rezistam atata timp. Pentru o trupa hardcore, o activitate neintrerupta de 14 este un lucru rar intalnit. Cu siguranta nu ne vom opri curand, este o onoare pentru noi sa fim o parte a scenei muzicale de acest gen. Ii privim pe cei de la Slayer ca pe idolii nostri, si ei sunt pe scena de mai bine de 20 de ani", a spus chitaristul.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook