Pentru a accesa aceasta sectiune trebuie sa ai cont si sa fii logat!

METALHEAD Meeting 2015

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze Metalhead Meeting 2015 - Ziua 1 Poze Metalhead Meeting 2015 - Ziua 1 Poze Metalhead Meeting 2015 - Ziua 1 Poze Metalhead Meeting 2015 - Ziua 1
Adauga si tu o poza
METALHEAD Meeting 2015

11 Iunie 2015 - 14 Iunie 2015
Bucuresti - Cotroceni Open Air
Pret: 100 de lei

18.06.2015

Poze cu publicul de la Metalhead Meeting

 Pozele cu publicul de la Metalhead Meeting pot fi vazute accesand link-ul de mai jos.

Pozele cu publicul de la Metalhead Meeting

Foto Credits: Florin Matinca

18.06.2015

Poze de la Metalhead Meeting - Ziua a patra

 Pozele din ziua a patra de Metalhead Meeting in care au urcat pe scena Amorphis, The Sirens, Lacrimas Profundere si multi altii pot fi vazute accesand link-ul de mai jos.

Pozele din a patra zi de Metalhead Meeting

Foto Credits: Florin Matinca

18.06.2015

Poze de la Metalhead Meeting - Ziua a treia

 Pozele din ziua a treia de Metalhead Meeting in care au urcat pe scena Bloodbath, Triptykon, Primordial si multi altii pot fi vazute accesand link-ul de mai jos.

Pozele din a treia zi de Metalhead Meeting

Foto Credits: Florin Matinca

18.06.2015

Poze de la Metalhead Meeting - Ziua a doua

 Pozele din ziua a doua de Metalhead Meeting in care au urcat pe scena Satyricon, Dark Funeral, Turisas si multi altii pot fi vazute accesand link-ul de mai jos.

Pozele din a doua zi de Metalhead Meeting

Foto Credits: Florin Matinca

03.06.2015

Incepe METALHEAD Meeting Festival 2015: Program, activitati, detalii de acces si multe alte informatii

Prezentat de Timisoreana, Monster Energy si Hotel Capitol,  Metalhead Meeting va avea loc intre 11 si 14 iunie pe Cotroceni Open Air in spatele Afi Palace Cotroceni intr-o locatie Open Air de 22.000 de metri patrati.


Ii veti putea vedea live in cadrul celor 4 zile de METALHEAD Meeting pe scena mare pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Primordial, Cruachan, Turisas, Heidevolk. Triptykon, Lacrimas Profundere, Windrose, Centinex, Demonical, Bucovina, Negura Bunget, Kiss Forever si multi multi altii din totalul de 45 de trupe prezente pe cele doua scene ale festivalului.

Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 40 de lei.

ACCES FESTIVAL

Portile festivalului Metalhead Meeting se deschid joi pe 11 iunie la ora 15:00 iar concertele incep la ora 15:30 in aceeasi zi. Pentru zilele de vineri, sambata si duminica, portile se deschid la ora 14:00 ia concertele incep la 14:30 in fiecare zi.

Accesul se face doar din Bulevardul Vasilea Milea nr. 4, pe drumul paralel cu Afi Palace Cotroceni, pe langa intrarea in parcarea subterana, paralel cu vechea cale ferata (pe stanga vedeti "bila" de la IMAX iar pe dreapta birourile de langa Apaca - cladirile caramizii). Avansati pana in capatul drumului asfaltat 50 de metri pana la statia de transofrmare de la Enel apoi in stanga (dupa cum merge drumul pe langa AFI) veti vedea portile de acces.

Accesul in perimetrul festivalului este permis pe baza de bilet valid in schimbul caruia veti primi o bratara in functie de tipul de bilet cumparat. Biletele de o zi nu primesc bratara ci doar abonamentele. Toate biletele cumparate pe care scrie Abonament sunt valabile in toate zilele de festival (indiferent daca pe ele scrie 12-14 iunie sau 13-14 iunie. In timp, organizatorii au adaugat zile extra asa ca abonamentele sunt valabile pe toata durata festivalului). Accesul in si din locatie este permis pe baza de bratara non-stop

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit i este permis doar daca acetia sunt insoii de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie).

Zona de festival are o singura zona de acces si patru iesiri de siguranta marcate ca atare. La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor.

Cinci mici chestii importante :
- posesorii de meet & greet (si cei cu supliment si cei cu golden inclus) primesc bratara de golden circle :) - vor fi contactati si pe email
- bratarile de o zi sunt...ROZ ! ne cerem scuze, au venit din Ungaria si le-au gresit si nu e timp sa ne trimita altele :) Foarte important - daca veniti vineri si aveti bilet de o zi, primiti bratara roz dar daca iesiti din venue si veniti sambata cu bratara la mana nu veti putea intra pentru ca e valabila doar in ziua respectiva cat timp stati in venue.
- joia la showul Cargo, posesorii de bilete doar pentru seara Cargo nu vor primi bratari asa ca ii rugam sa nu paraseasca locatia.
- Posesorii de abonamente de 4 zile de orice fel sunt rugati SA NU RUPA BRATARA PE DURATA CELOR patru zile de festival. Ea este necesara ca sa intrati in toate zilele
- Cei care au rezervat camping de un prieten, trebuie sa specifice numele prietenului care a facut rezervarea pentru a primi bratara verde de camping pe langa cea de acces la festival pe baza de bilet. Cu aceasta pot iesi din locatie cand doresc (de exemplu ziua cand nu sunt concerte) dar sunt rugati sa nu se intoarca in venue cu mancare sau alcool. Apa este ok :)

Va multumim !

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11391723_10155655185075032_4391606165108522437_n.jpg?oh=36db304c3cfa96a8f640415a7496dae1&oe=5607F3C2

ACTIVITATI

In cadrul festivalului veti putea face Bungee Jumping, Laser Tag, participa la cel mai mare targ de rock din Romania powered by Niche Records & METALHEAD – The Rock Market, tatuaje, concursuri cu premii si multe altele.

Plata produselor din THE Rock Market se efectueaza cu cash si nu pe baza de jetoane. Va rugam solicitati si pastrati bonul fiscal ! In cadrul THE Rock Market, accesul este gratuit

De asemenea, TIMISOREANA va oferi tuturor celor prezenti un photo booth unde isi pot imortaliza prezenta la festival si primi o poza amintire dar si multe concursuri cu premii in bere si tricouri in pauzele de pe Main Stage. In zona de +18 Jack Daniel’s va va oferi multe surprize pe care va asteptam sa le descoperiti la festival
Catering

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi i mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane. Un jeton va avea preul de 5 lei, atat cat va fi i preul unei beri la draft sau al unui suc. Cu un jeton veti putea cumpara doua ape plate (pret apa plata 0.5L = 2.5 lei).

De asemenea, intre orele 15 si 18:00 in fiecar zi, organizatorii v-au pregatit si un Happy Hour unde cu 2 jetoane (10 lei) veti putea cumpara 3 beri, oferte similare urmand sa fie prezente si pentru bauturile spirtoase.
Pe langa sucuri, apa, bere, whiskey, Monster Energy si votca, mai puteti gasi in vanzare si cafea, ceai, long drinkuri, tequila, lichior si multe multe altele.

 

Nu uitati ca daca aduceti la orice bar 30 de pahare de bere goale, primiti o bere gratuita !

Organizatorii pun la dispozitie si un food court amenajat ca atare cu un spatiu generos de 1000 de persoane, unde veti gasi la vanzare: hotdog, burgeri, nachos, popcorn sandwichuri, salate diverse, mancare vegana si vegetariana, mici si multe altele.

De asemenea va invitam si in zona + 18 ani unde accesul este restrictionat minorilor unde Jack Daniel’s v-a pregatit diverse surprize si oferte bonus printre care fussball, un Harley, un salon de tatuaje si multe altele.

REGULAMENT CAMPING

Zona de camping are spatiu pentru un numar de aproximativ 300 de corturi. Accesul se face incepand cu joi, 11 iunie, la ora 15:00 cu rugamintea de a fi eliberat pana luni, 15 iunie, ora 12:00. Campingul este adiacent zonei de festival. Camperii pot parasi campingul si zona de festival oricand doresc pe baza bratarii primita la festival. Campingul este gratuit,  trebuie doar sa va confirmati prezenta aici pana pe 8 iunie: www.metalhead.ro/mhm/camping/

Accesul in camping este permis celor care detin un abonament de patru zile. Camperii sunt rugati sa lase suficient loc intre corturi pentru a se circula usor. Campingul este dotat cu dusuri de campanie. Avand in vedere ca vor fi peste 25 de grade in aer, apa va fi cat de cat calda :) De asemenea, va rugam ca pe perioada noptii sa pastrati linistea. Campingul este pazit 24/24 de catre BlackHawk Security.

Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival, asa ca va recomandam sa pastrati asupra voastra tot ce considerati important. Organizatorii nu raspund de bunurile camperilor lasate nesupravegheate.

Zona de festival (aflata in imediata apropiere a campingului) contine un food court generos care va fi deschis in fiecare zi incepand cu ora 15:00 totusi un bar special va fi amenzajat in cadrul festivalului care va fi deschis incepand cu ora 10:00 unde veti putea gasi apa, cafea, senvishuri, salate etc..
Accesul cu apa din exterior in zona de camping este permisa totusi va reamintim ca la Metalhead Meeting cu un jeton (5) lei puteti cumpara doua ape plate asa ca e mai ieftin ca la magazin

Este interzis accesul in camping si in zona de festival cu:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- umbrele (va rugam luati pelerine de ploaie, desi nu e nevoie, se anunta vreme frumoasa si calda)
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
 - aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.


De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa


SCENE SI PROGRAM

Festivalul Metalhead Meeting are doua scene:  Main Stage si Talents Stage. Pe Talents Stage se canta in pauzele de pe Main Stage. Programul complet poate fi gasit mai jos. Va anuntam ca acesta poate suferi mici modificari avand in vedere ca toti artistii straini sosesc in Romania cu avionul. Speram totusi sa nu avem intarzieri ale zborurilor si artistii sa poata ajunge in zona de festival in timp util. Organizatorii va promit ca si-au luat toate masurile de precautie.

http://www.metalhead.ro/PROGRAM-MHM.jpg
 
MEET & GREET


Posesorii de suplimente meet & greet vor primi in timp util pe email informatiile legate de intalnirea cu artistii lor preferati. Va reamintim ca toate trupele au confirmat sesiunile mai putin Satyricon si Bloodbath care nu fac asa ceva by default. Dar, poate avem noroc. In principiu, in pauzele de pe scena mare, pe baza de bratara, posesorii de suplimente meey & greet pot intra intr-o zona speciala in dreapta scenei special amenajata unde artistii vor fi prezenti inainte sau dupa ce vor canta.


BILETE SI ABONAMENTE


Biletele si abonamentele pentru festival pot fi gasite la urmatoarele preturi:
-    Abonament 4 zile - 119 lei Acces General (140 de lei in ziua concertelor, la intrare)
-    Bilet de o zi valabil vineri, sambata sau duminica – 100 de lei
-    Bilet pentru Cargo 30 de ani de joi, 11 iunie  40 de lei Acces General (50 de lei in ziua concertelor, la intrare)
-    Supliment Meet & Greet – 200 de lei valabil doar cu un abonament deja cumparat

Va reamintim ca abonamentele de patru zile Golden Circle sunt SOLD OUT si nu vor fi suplimentate.


Biletele si abonamentele se gasesc pe iabilet.ro, eventim.ro, myticket.ro, bilete.ro si in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, Vgeneration, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romana, inMedio etc..


Insistam, ca de fiecare data sa nu cumparati bilete sau abonamente de la bisnitari sau de la “prieteni de pe net” pentru ca riscati sa ramaneti cu banii dati si sa nu intrati. Din experienta noastra de 11 ani, 99% din aceste bilete sunt falsuri.


Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/
Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Twitter: www.twitter.com/MHMeeting
Site Oficial: www.metalheadmeeting.com

METALHEAD Meeting este prezentat de Timisoreana, Monster Energy cu sprijinul LivePro, The Backline Shop, Coca Cola, Jack Daniel’s, F64, Blackhawk Security, Zile si Nopti si ROCK FM. Organizat de METALHEAD & BestMusic Live Concerts
 

29.05.2015

Metalhead Meeting: Bilete de o zi si Golden Circle Sold Out!

Biletele GOLDEN CIRCLE la Metalhead Meeting sunt SOLD OUT asa ca organizatorii au decis sa adauge si bilete de o zi la pretul de 100 de lei, bilete valabile in zilele de vineri, sambata si duminica.

Tot recent, s-au mai confirmat inca 14 trupe pe Tallents Stage, a doua scena a festivalului Metalhead Meeting: Negative Core Project, Chaos Cult, Damage Case, Breathelast, Dark Fusion, Arthur (instrumental project), StoneLight, Blacksheep, Crimena, Marchosias, Tanin, Secret Society si Tessa. Metalhead Meeting a ajuns la 45 de trupe, 2 scene, 4 zile, abonament de 4 zile la 119 lei, berea la 5 lei si apa plata la 2.5 lei !

Campingul este gratuit, trebuie doar sa va confirmati prezenta aici pana pe 1 iunie: www.metalhead.ro/mhm/camping/

De asemenea, rusii de la Arcanorum Astrum nu au primit viza sa intre in Romania asa ca au fost inlocuiti de GRIMEGOD!

Ii veti putea live in cadrul celor 4 zile de METALHEAD Meeting pe scena mare pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Primordial, Cruachan, Turisas, Heidevolk. Triptykon, Lacrimas Profundere, Windrose, Centinex, Demonical, Bucovina, Negura Bunget, Kiss Forever si multi multi altii din totalul de 45 de trupe!

Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 40 de lei.

Prezentat de TIMISOREANA, Metalhead Meeting va avea loc la Cotroceni Open Air – Bd. Vasile Milea nr. 4, in spatele AFI Pallace Cotroceni intr-o locatie in aer liber de 22000 de metri patrati unde alaturi de cele doua scene veti avea parte de foarte multe activitati pe care le vom anunta curand! Campingul este gratuit, trebuie doar sa va confirmati prezenta aici pana pe 1 iunie: www.metalhead.ro/mhm/camping/

De asemenea, berea Timisoreana la draft va costa 5 lei iar apa plata 2.5 lei. Protectia si paza vor fi asigurate de catre Blackhawk Security.

Abonamentele de patru zile sunt disponibile  in vanzare pe  www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romana, inMedio etc..

Acestea costa 119 de lei Acces General pentru patru zile si suplimente Meet & Greet valabile cu abonament deja cumparat care va asigura poze si autografe cu majoritatea trupelor prezente la festival (200 de lei). De asemenea puteti gasi si bilete de o zi la pretul de 100 de lei valabile vineri, sambata sau duminica. In zilele de fetsival la intrare, abonamentele de patru zile vor costa 140 de lei, iar biletele de o zi 120 de lei.

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/
Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Twitter: www.twitter.com/MHMeeting
Site Oficial: www.metalheadmeeting.com

METALHEAD Meeting este prezentat de Timisoreana, Monster Energy cu sprijinul LivePro, The Backline Shop, Coca Cola, Jack Daniels, F64, Blackhawk Security, Zile si Nopti si ROCK FM. Organizat de METALHEAD & BestMusic Live Concerts

23.05.2015

Inca 14 trupe confirmate pe a doua scena a festivalului Metalhead Meeting

Pentru a promova trupele romanesti, Asociatia BestMusic prezinta Tallents Stage & The Rock Market in cadrul festivalului Metalhead Meeting intre 11 si 14 iunie pe Cotroceni Open Air din Bucuresti.

Asa ca in zilele de vineri, sambata si duminica, intr-un spatiu special amenajat langa Metalhead Meeting, veti putea vedea live 14 trupe alese pe spranceana din diferite zone ale tarii. Intrarea in zona Tallents Stage este libera, tocmai pentru a promova acesti artisti cat mai bine. Tot in aceasta zona speciala veti gasi si cel mai mare targ de rock organizat vreodata in Romania, de catre Asociatia BestMusic si Niche Records cu sprijinul METALHEAD, unde veti putea gasi cateva mii de produse dar si merch-ul oficial al trupelor care canta la Metalhead Meeting. Targul se numeste The Rock Market si se intinde pe o suprafata de 500 de metri patrati.

Trupele confirmate pentru Tallents Stage, a doua scena a festivalului Metalhead Meeting, sunt: Negative Core Project, Chaos Cult, Damage Case, Breathelast, Dark Fusion, Arthur (instrumental project), StoneLight, Blacksheep, Crimena, Marchosias, Tanin, Secret Society, Tessa si The Boy Who Cried Wolf.

Avand in vedere ca pe scena mare avem 31 de trupe, scena Tallents Stage isi va desfasura activitatea in pauzele de pe Main Stage, fiecare trupa avand la dispozitie 20 de minute pentru a va demonstra ca isi merita locul la Metalhead Meeting. Cu aceasta ocazie, METALHEAD va selecta si trei trupe care vor canta la METALHEAD Meeting 2016 pe Main Stage.

Poze Concert aniversar

Ii veti putea live in cadrul celor 4 zile de METALHEAD Meeting pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Primordial, Cruachan, Turisas, Heidevolk. Triptykon, Lacrimas Profundere, Windrose, Centinex, Demonical, Bucovina, Negura Bunget, Kiss Forever si multi multi altii din totalul de 45 de trupe!

Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 40 de lei.

Prezentat de TIMISOREANA, Metalhead Meeting va avea loc la Cotroceni Open Air – Bd. Vasile Milea nr. 4, in spatele AFI Pallace Cotroceni intr-o locatie in aer liber de 22000 de metri patrati unde alaturi de cele doua scene veti avea parte de foarte multe activitati pe care le vom anunta curand! Campingul este gratuit, trebuie doar sa va confirmati prezenta aici pana pe 1 iunie: www.metalhead.ro/mhm/camping/

De asemenea, berea Timisoreana la draft va costa 5 lei iar apa plata 2.5 lei. Protectia si paza vor fi asigurate de catre Blackhawk Security.

Abonamentele de patru zile sunt disponibile  in vanzare pe  www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romana, inMedio etc..

Acestea costa 119 de lei Acces General, 149 de lei Golden Circle (mai sunt disponibile in vanzare sub 100 de bucati) in fata scenei si suplimente Meet & Greet valabile cu abonament deja cumparat care va asigura poze si autografe cu majoritatea trupelor prezente la festival.

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/
Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Twitter: www.twitter.com/MHMeeting
Site Oficial: www.metalheadmeeting.com

METALHEAD Meeting este prezentat de Timisoreana, Monster Energy cu sprijinul LivePro, The Backline Shop, Coca Cola, F64, Blackhawk Security, Zile si Nopti si ROCK FM. Organizat de METALHEAD & BestMusic Live Concerts
 

08.05.2015

Gothic, An Theos, 9.7 Richter si Hatemode confirmate la METALHEAD Meeting 2015

Gothic, An Theos, 9.7 Richter si Hatemode inchid lineupul celui mai mare festival din Capitala, METALHEAD Meeting 2015.

Facebook Event: www.facebook.com/events/791089664320496/

De asemenea, organizatorii anunta ca la festival campingul este gratuit, trebuie doar sa confirmati prezenta aici pana pe 1 iunie: www.metalhead.ro/mhm/camping/

De pe 11 pe 14 iunie pe Cotroceni Open Air in spate la AFI Palace Cotroceni, ii veti putea live pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Primordial, Cruachan, Turisas, Heidevolk. Triptykon, Lacrimas Profundere, Windrose, Centinex, Demonical, Bucovina, Negura Bunget si multi multi altii din totalul de 31 de trupe!

Abonamentele de patru zile cu camping gratuit costa  119 lei Acces General si 149 de lei la Golden Circle, in fata scenei.

Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 35 de lei respectiv 70 de lei Golden Circle, in fata scenei. Preturile pentru showul Cargo sunt valabile doar pana luni, 11 mai, apoi acestea se vor scumpi.

Abonamentele sunt disponibile  in vanzare pe  www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana, InMedio etc.. - dar si in reteaua fizica iaBilet:

- Reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/

Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting

Twitter: www.twitter.com/MHMeeting

www.metalheadmeeting.com

29.04.2015

METALHEAD Meeting 2015: Presale pana pe 4 mai !

Metalhead Meeting se apropie cu pasi repezi si cu pasi si mai repezi se apropie finalul perioadei de presale care va fi pe 4 Mai pana cand gasiti abonamente de patru zile la 99 de lei respectiv 129 de lei Golden Circle (in fata scenei).

Facebook Event: www.facebook.com/events/791089664320496/

Ii veti putea live in cadrul celor 4 zile pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Primordial, Cruachan, Turisas, Heidevolk. Triptykon, Lacrimas Profundere, Windrose, Centinex, Demonical, Bucovina, Negura Bunget si multi multi altii din totalul de 30 de trupe!

Incepand cu 5 mai, preturile vor fi de 119 lei Acces General si 149 de lei la Golden Circle.

Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 35 de lei respectiv 70 de lei Golden Circle, in fata scenei.

Metalhead Meeting va avea loc la Cotroceni Open Air – Bd. Vasile Milea nr. 4, in spatele AFI Pallace Cotroceni intr-o locatie de 22000 de metri patrati (ca idee, Arenele Romane au 5000 de metri patrati)

Abonamentele sunt disponibile  in vanzare pe  www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana - dar si in reteaua fizica iaBilet:

- Reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

EXTRA

- Aplicatia de IOS sau Android iaBilet

- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/

Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting

Facebook Event: www.facebook.com/events/791089664320496/

Twitter: www.twitter.com/MHMeeting

30.03.2015

Inca cinci confirmari la METALHEAD Meeting 2015

Kistvaen, Bloodway, Shifting Sands, L.O.S.T. si AURA sunt cele mai recente nume de pe afisul celui mai mare festival de anul acesta din capitala: METALHEAD Meeting 2015, festival ce va avea loc intre 11 si 14 iunie pe Cotroceni Open Air in spatele AFI Pallace Cotroceni, intr-o locatie de 22.000 de metri patrati, in aer liber!

Toate cele cinci trupe sunt varful de lance al metalului romanesc din ultimii ani, cu multe concerte si turnee la activ si cel mai important, materiale multe scoase pe piata. METALHEAD le considera ca facand parte din noul val al metalului romanesc, alaturi de celelalte nume locale deja confirmate la festival, Bucovina si Negura Bunget.

Ne-am fi dorit sa avem mai mult timp disponibil pentru a completa lineupul cu mai multe trupe locale care merita vazute live pentru ca lista poate continua.

Cele cinci trupe se alatura lineup-ului format pana in prezent din:

Satyricon (black metal - Norvegia)
Bloodbath (death metal supergroup – Suedia)
Amorphis (prog/folk metal - Finlanda)
Dark Funeral ( black metal – Suedia)
Turisas (power/folk – Finlanda)
Triptykon (avant-garde metal– Elvetia)
Primordial (celtic black metal – Irlanda)
CARGO (rock - Romania)
The Sirens (gothic metal supergroup)
Cruachan (folk metal - Irlanda)
Heidevolk (pagan folk metal – Olanda)
Lacrimas Profundere (gothic metal – Germania)
Bucovina (folk metal – Romania)
Negura Bunget (black metal – Romania)
Demonical (death metal – Suedia)
Centinex (death metal – Suedia)
Antimatter (melancholic rock – UK)
Wind Rose (power metal – Italia)
Dew Scented (thrash metal – Germania)
KISS Forever (Best Kiss live tribute - Ungaria)
Winterhorde (black metal - Israel)
Arcanorum Astrum (death metal – Rusia)

Metalhead Meeting isi propune sa fie cel mai mare festival al verii din Bucuresti cu 4 zile de concerte live cu zeci de  trupe pe diferite stiluri de rock metal si peste 30.000 de oameni !

Abonamentele de patru zile, cu preturi de la 99 de lei respectiv 129 Golden Circle in fata scenei, sunt deja in vanzare pe  www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana etc.

Incepand cu 1 mai, abonamentele se scumpesc si vor costa 119 lei respectiv 149 Golden Circle.

Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 35 de lei.

Cotroceni Open Air – Bd. Vasile Milea nr. 4, in spatele Afi Pallace Cotroceni.

Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala a festivalui : www.metalhead.ro/mhm/

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts, oferit de Timisoreana si powered by ROCK FM, Sunete, Zile si Nopti si Oops Media.

Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/
Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/
Twitter: www.twitter.com/MHMeeting

24.03.2015

SATYRICON in premiera in Romania la METALHEAD Meeting 2015

Probabil unul dintre cele mai mari nume ale scenei de black metal internationale, norvegienii de la SATYRICON, vor canta anul acesta la festivalul de patru zile, Metalhead Meeting 2015. In premiera in Romania, Satyr si Frost, doua nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare, vin la festival pentru a tine capul de afis al serii de vineri.

Satyricon se alatura lineup-ului Metalhead Meeting (11-14 iunie – Cotroceni Open Air) unde vor canta alaturi de nume precum Bloodbath (death metal supergroup cu membri Opeth, Katatonia si Paradise Lost – Suedia), Amorphis (prog/folk metal - Finlanda), Dark Funeral ( black metal – Suedia), Turisas (power/folk – Finlanda), Triptykon (avant-garde/gothic – Elvetia), Primordial (celtic black metal – Irlanda), The Sirens (gothic metal supergroup format din Liv Kristine, Anneke van Giersbergen si Kari Rueslatten),Cruachan (folk metal - Irlanda), Heidevolk (pagan folk metal – Olanda), Lacrimas Profundere (gothic metal – Germania), Bucovina (folk metal – Romania), Demonical (death metal – Suedia), Centinex (death metal – Suedia), Antimatter (melancholic rock – UK), WindRose (power metal – Italia)sau Dew Scented (thrash metal – Germania).

 Multe alte trupe vor fi anuntate in curand. Metalhead Meeting isi propune sa fie cel mai mare festival al verii din Bucuresti cu 4 zile de concerte live cu peste 30 de trupe pe diferite stiluri de rock metal si peste 30.000 de oameni !

Abonamentele de patru zile, cu preturi de la 99 de lei respectiv 129 Golden Circle in fata scenei, sunt deja in vanzare pe  www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana etc.

Incepand cu 1 mai, abonamentele se scumpesc si vor costa 119 lei respectiv 149 Golden Circle.

Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 35 de lei.

Cotroceni Open Air – Bd. Vasile Milea nr. 4, in spatele Afi Pallace Cotroceni.

Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala a festivalui : www.metalhead.ro/mhm/

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts, oferit de Timisoreana si powered by ROCK FM, Sunete, Zile si Nopti si Oops Media.

Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/
Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/
Twitter: www.twitter.com/MHMeeting

18.03.2015

Dark Funeral, Cruachan, Heidevolk si multe alte confirmari la METALHEAD Meeting 2015

Probabil unul dintre cele mai mari nume ale scenei de black metal internationale, suedezii de la DARK FUNERAL, vor canta anul acesta la festivalul de patru zile, Metalhead Meeting 2015, in premiera in Romania. Acestia vor canta in a doua seara de festival, vineri, alaturi de marele headliner al serii care va fi anuntat cat de curand alaturi de multe alte trupe.

Pe langa suedezi, METALHEAD Meeting anunta prezenta in cadrul festivalului ce va avea loc intre 11 si 14 iunie pe Cotroceni Open Air din Bucuresti si a trupelor:

Cruachan (Irish folk metal – Irlanda)
Heidevolk (pagan folk metal – Olanda),
Wind Rose (symphonic power metal - Italia)
Winterhorde (black metal – Israel)
Arcanorum Astrum (death metal – Rusia)
Negura Bunget (black metal – Romania).

Dark Funeral alaturi de celelalte 6 trupe nou anuntate se alatura lineup-ului Metalhead Meeting unde vor canta alaturi de nume precum Bloodbath (death metal  supergroup cu membri Opeth, Katatonia si Paradise Lost – Suedia), Amorphis (prog/folk metal - Finlanda), Turisas (power/folk – Finlanda), Triptykon (avant-garde/gothic – Elvetia), Primordial (celtic black metal – Irlanda), The Sirens (gothic metal supergroup format din Liv Kristine, Anneke van Giersbergen si Kari Rueslatten), Lacrimas Profundere (gothic metal – Germania), Bucovina (folk metal – Romania), Demonical (death metal – Suedia), Centinex (death metal – Suedia), Antimatter (melancholic rock – UK) sau Dew Scented (thrash metal – Germania).


Multe alte trupe vor fi anuntate in curand. Metalhead Meeting isi propune sa fie cel mai mare festival al verii din Bucuresti cu 4 zile de concerte live cu peste 30 de trupe pe diferite stiluri de rock metal si peste 30.000 de oameni !

Abonamentele de 4 zile pentru festival au preturi incepand cu 99 de lei iar campingul costa de 10 lei de persoana, tot pentru patru zile. Abonamentele se gsesc pe www.iabilet.ro si in toate retelele si punctele fizice de vanzare de bilete din toata tara. (Eventim, Myticket, Bilete.ro)

Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 35 de lei.

Cotroceni Open Air – Bd. Vasile Milea nr. 4, in spatele Afi Pallace Cotroceni.

Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala a festivalui : www.metalhead.ro/mhm/

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts, oferit de Timisoreana si powered by ROCK FM, Sunete, Zile si Nopti si Oops Media.

Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/
Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/
Twitter: www.twitter.com/MHMeeting
 

10.02.2015

Bucovina relanseaza un material discografic la Metalhead Meeting 2015

"Best Romanian Metal Band" pentru al doilea an consecutiv, BUCOVINA vor canta la festivalul METALHEAD Meeting 2015 !

Bucovina vor canta in a doua zi de festival, vineri, tinand capul de afis al serii alaturi de Turisas si inca o trupa pe care o vom anunta in curand, trupa ce va inchide de fapt seara de vineri ! Cu aceasta ocazie, Bucovina va relansa pe piata un material discografic despre care va vom oferi cat de curand mai multe detalii !

BUCOVINA se adauga afisului format pana acum din Amorphis, The Sirens, Bloodbath, Turisas, Triptykon, Primordial, Lacrimas Profundere, Cargo, Antimatter, Dew Scented, Demonical, Centinex, KISS forever si multi multi altii. Multe alte trupe vor fi anuntate in curand!

Festivalul METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 11  iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 4 zile cu peste 30  de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 11-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un lineup de zile mari cu o atmosfera pe masura si o serie de activitati in premiera in Romania.

Prima seara este dedicata celor 30 de ani de CARGO (joi, 11 iunie – data pentru care exista si bilete de o singura zi) iar celelalte trei zile, trupelor de metal invitate la festival !

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de patru zile sunt deja in vanzare pe  www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana la urmatoarele preturi:

- abonament Acces General - 4 zile - 99 lei
- abonament Golden Circle - 4 zile - 129 lei
-  abonament Meet & Greet (poze si autografe cu trupele) + Golden Circle - 4 zile - 250 lei
 
Preturile abonamentelor sunt valabile pana pe 2 aprilie 2015, apoi acestea vor costa 119 lei AG si 149 lei Golden Circle
 
Incepand cu 11 iunie, abonamentele  de patru zile Acces General vor costa 140 de lei respectiv 180 de lei Golden Circle, cu loc in fata scenei.

Cotroceni Open Air
este o locatie nou de evenimente, openair, de peste 20 000 de metri patrati situata pe Bd. Vasilea Milea nr. 4 exact in spatele AFI Pallace Cotroceni.

Un eveniment marca METALHEAD  oferit de TIMISOREANA si powered by ROCK FM, Sunete si Zile si Nopti

www.facebook.com/METALHEADMeeting
www.metalhead.ro/mhm/

04.02.2015

KISS forever vor canta joi la festivalul METALHEAD Meeting !

Cea mai buna trupa tribut KISS worldwide, KISS forever, vor canta joi in prima zi a festivaluluI de patru zile, METALHEAD Meeting, alaturi de CARGO (concert aniversar 30 de ani) si multe alte trupe pe care le vom anunta curand.

Cu peste 1000 de showuri la activ si 20 de ani pe scena, maghiarii de la KISS Forever vin la Bucuresti sa va ofere hituri nemuritoare precum: „Deuce” , „Rock and roll all nite” , „Crazy nights” , „I was made for lovin’ you” , „Detroit rock city” , „Lick it up”, „Beth” or „War machine” , „Hard times” , „Parasite” si multe multe altele, in cadrul unui show pirotehnic de exceptie. In 2015, KISS forever va fi in turneu in toata Europa dar  va vizita si tari precum Japonia sau Canada.

KISS forever a primit trofeul de cel mai bun tribute band KISS chiar din partea trupei, in 2012 in Las Vegas, dupa ce au castigat un concurs international organizat de trupa KISS.

KISS FOREVER se adauga afisului format pana acum din Amorphis, The Sirens, Bloodbath, Turisas, Triptykon, Primordial, Lacrimas Profundere, Cargo, Antimatter, Dew Scented, Demonical, Centinex si multi multi altii. Multe alte trupe vor fi anuntate in curand!

Festivalul METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 11  iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 4 zile cu peste 30  de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 11-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un lineup de zile mari cu o atmosfera pe masura! Prima seara este dedicata celor 30 de ani de CARGO (joi, 11 iunie – data pentru care exista si bilete de o singura zi) iar celelalte trei zile, trupelor de metal invitate la festival !

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de patru zile sunt deja in vanzare pe  www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana la urmatoarele preturi:

- abonament Acces General - 4 zile - 99 lei
- abonament Golden Circle - 4 zile - 129 lei
-  abonament Meet & Greet (poze si autografe cu trupele) + Golden Circle - 4 zile - 250 lei
 
Preturile abonamentelor sunt valabile pana pe 2 aprilie 2015, apoi acestea vor costa 119 lei AG si 149 lei Golden Circle
 
Incepand cu 11 iunie, abonamentele  de patru zile Acces General vor costa 140 de lei respectiv 180 de lei Golden Circle, cu loc in fata scenei.

Cotroceni Open Air
este o locatie nou de evenimente, openair, de peste 20 000 de metri patrati situata pe Bd. Vasilea Milea nr. 4 exact in spatele AFI Pallace Cotroceni.

Un eveniment marca METALHEAD  oferit de TIMISOREANA si powered by ROCK FM, Sunete si Zile si Nopti

www.facebook.com/METALHEADMeeting
www.metalhead.ro/mhm/

31.01.2015

Finlandezii de la TURISAS se alatura festivalului de 4 zile, METALHEAD Meeting 2015

Trupa finlandeza de folk/power metal, TURISAS, va canta in cadrul festivalului de 4 zile, METALHEAD Meeting, festival ce va avea loc intre 11 si 14 iunie 2015 la Cotroceni Open Air, in Bucuresti.

Formata acum aproape 20 de ani, TURISAS combina perfect folk metalul cu power metalul si cu symphonic metalul, tinand capul de afis al marilor festivaluri internationale, la fel cu o va face si la METALHEAD Meeting ! Cu solouri cantate pe vioara electrica si o costumatie de scena specifica ce include armuri si costume razboinice, finlandezii vor oferi pe 12 iunie un show spectaculos pe care fanii cu siguranta nu il vor uita. In curand vom anunta si marele headliner de pe 12 iunie pentru a avea o seara perfecta unde berea rece TIMISOREANA va curge in valuri!

Turisas au patru albume la activ, un DVD si mai multe singleuri, cel mai recent lansat in 2013, album ce a urcat in topurile internationale pe cele mai inalte pozitii. Piesa de pe albumul cu acelasi nume din 2011, “Stand Up And Fight” a totalizat pana acum peste 7 milioane de afisari pe Youtube, intarind (daca mai era nevoie) numele trupei pe piata internationala de profil.


Numele de Turisas este inspirat dintr-un antic zeu finlandez al razboiului si credem ca asta spune totul despre trupa !

TURISAS se adauga afisului format pana acum din Amorphis, The Sirens, Bloodbath, Triptykon, Primordial, Lacrimas Profundere, CARGO, Antimatter, Dew Scented, Demonical, Centinex si multi multi altii. Multe alte trupe vor fi anuntate in curand!

Festivalul METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 11  iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 4 zile cu peste 30  de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 11-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un lineup de zile mari cu o atmosfera pe masura! Prima seara este dedicata celor 30 de ani de CARGO (joi, 11 iunie – data pentru care exista si bilete de o singura zi) iar celelalte trei zile, trupelor de metal invitate la festival !

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de patru zile sunt deja in vanzare pe  www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana la urmatoarele preturi:

- abonament Acces General - 4 zile - 99 lei
- abonament Golden Circle - 4 zile - 129 lei
-  abonament Meet & Greet (poze si autografe cu trupele) + Golden Circle - 4 zile - 250 lei
 
Preturile abonamentelor sunt valabile pana pe 2 aprilie 2015, apoi acestea vor costa 119 lei AG si 149 lei Golden Circle
 
Incepand cu 11 iunie, abonamentele  de patru zile Acces General vor costa 140 de lei respectiv 180 de lei Golden Circle, cu loc in fata scenei.

Cotroceni Open Air
este o locatie nou de evenimente, openair, de peste 20 000 de metri patrati situata pe Bd. Vasilea Milea nr. 4 exact in spatele AFI Pallace Cotroceni.

Un eveniment marca METALHEAD  oferit de TIMISOREANA si powered by ROCK FM, Sunete si Zile si Nopti

www.facebook.com/METALHEADMeeting
www.metalhead.ro/mhm/

20.01.2015

CARGO aniverseaza 30 de ani de activitate pe 11 iunie in cadrul festivalului de patru zile, Metalhead Meeting 2015

Pe 11 iunie la Cotroceni Open Air in Bucuresti, cea mai mare trupa de rock din Romania, CARGO, aniverseaza 30 de ani de activitate in cadrul festivalului de patru zile, Metalhead Meeting 2015 (11,12,13 si 14 iunie 2015), eveniment prezentat de Timisoreana.

CARGO va oferi un show cu totul si cu totul special alaturi de invitatii sai, tinand capul de afis in prima zi de festival, 11 iunie, acolo unde ii este locul, alaturi de marile nume ale scenei de rock si metal mondiale precum Amorphis, The Sirens, Bloodbath, Triptykon, Primordial, Lacrimas Profundere si multi altii, in cadrul unui eveniment unde veti putea vedea pe scena peste 30 de trupe de calibru in cele patru zile de concerte. Dupa showul Sold Out din toamna anului trecut, Noaptea Vrajitoarelor de la Arenele Romane si dupa multe alte showuri cu casa inchisa, CARGO vin sa ofere fanilor un eveniment memorabil, unde marile surprize nu se vor lasa asteptate alaturi de showul de lumini si efecte pirotehnice.  Vom reveni in curand cu mai multe detalii !
 
Pe langa abonametele de patru zile la pretul de 99 de lei Acces General respectiv 129 de lei Golden Circle in fata scenei, cu care puteti intra in toate cele patru zile de festival, METALHEAD ofera fanilor CARGO si bilete valabile doar in ziua de 11 iunie la urmatoarele preturi:

- 35 de lei Acces General – earlybird –primele 200 de bilete
- 45 de lei Acces General – presale – pana pe 2 aprilie
- 50 de lei Acces General – dupa 2 aprilie si la intrare
- 70 de lei Golden Circle – cu loc in fata scenei (doar 500 de bilete)

Biletele speciale alaturi de abonamentele de 4 zile sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in toate punctele clasice de vanzare (Magazinele Muzica, Vodafone, Orange, Diverta, Senia, Perfect Tour, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane etc..) . Abonamentele cumparate deja pentru 12, 13 si 14 iunie sunt valabile si pe data de 11 iunie la showul aniversar Cargo – 30 de ani. Biletele speciale pentru showul Cargo sunt valabile doar pe 11 iunie.

Festivalul METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 11  iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 4 zile cu peste 30  de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 11-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un lineup de zile mari cu o atmosfera pe masura!

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de patru zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana la urmatoarele preturi:

- abonament Acces General - 4 zile - 99 lei
- abonament Golden Circle - 4 zile - 129 lei
-  abonament Meet & Greet (poze si autografe cu trupele) + Golden Circle - 4 zile - 250 lei
 
Preturile abonamentelor sunt valabile pana pe 2 aprilie 2015, apoi acestea vor costa 119 lei AG si 149 lei Golden Circle
 
Incepand cu 11 iunie, abonamentele  de patru zile Acces General vor costa 140 de lei respectiv 180 de lei Golden Circle, cu loc in fata scenei.

Un eveniment marca METALHEAD  oferit de TIMISOREANA si powered by ROCK FM, Sunete si Zile si Nopti

www.facebook.com/METALHEADMeeting
www.metalhead.ro/mhm/
 

22.12.2014

LACRIMAS PROFUNDERE canta la Metalhead Meeting 2015

Trupa germana de gothic metal, Lacrimas Profundere, va concerta anul viitor la a patra editie a festivalului Metalhead Meeting ce va avea loc la Bucuresti intre 12 si 14 iunie. Acesta se alatura celorlalte trupe anuntate pana acum din care enumeram: Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Triptykon, Primordial, Dew Scented, Antimatter, Demonical si Centinex.

Lacrimas Profundere au peste 20 de ani de activitate si abordeaza o arie larga de stiluri: de la gothic rock la doom metal si gothic metal, cantand pana acum pe marile scene internationale. Cu 14 release-uri discografie la activ, germanii revin in Romania si promit un show 100% gothic alaturi de Amorphis, The Sirens si Antimatter in ultima zi a festivalului!

Festivalul va avea loc propria locatie de evenimente de 22.000 de metri patrati, in aer liber: Cotroceni Open Air, situata in spatele Afi Palace Cotroceni. De asemenea organizatorii va reamintesc ca doar pana pe 15 ianuarie mai gasiti abonamente de 3 zile earlybird la preturi pornind de la 80 de lei.

METALHEAD Meeting
va anunta cat de curand si restul de trei headlineri din totalul de 9 (cate 3 pe zi). Pana acum pe afis sunt confirmati doar sase headlineri (Bloodbath, Amorphis, The Sirens, Lacrimas Profundere, Triptykon si Primordial)

METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 12  iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu zeci de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 12-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un lineup de zile mari!

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile earlybird sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si in reteaua IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului  la urmatoarele preturi:

- abonament Acces General 3 zile - 99 lei
- abonament Golden Circle 3 zile - 129 lei
-  abonament 3 zile Meet & Greet + Golden Circle – 250 lei

Sunt in vanzare 1000 de abonamente Golden Circle (40% epuizate, deja la data de 20 decembrie), 6000 de abonamente Acces General si 50 de Meet & Greet + Golden Circle.
 
Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 15 ianuarie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
 
- ianuarie 2015 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC
 
In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)

 
Un eveniment marca METALHEAD 

www.facebook.com/METALHEADMeeting
www.metalhead.ro/mhm/

Nu uitati si de warmup party-urile oficiale MM2015:

Sabaton, Delain si Battle Beast pe 27 ianuarie la Arenele Romane
Negura Bunget - lansare de album pe 20 martie la Colectiv
BEHEMOTH,  Bolzer si Thaw pe 21 aprilie la Colectiv
 

12.12.2014

Metalhead Meeting 2015 va avea loc la Cotroceni Open Air in Bucuresti

METALHEAD Meeting va avea loc intr-o locatie noua de evenimente, Cotroceni Open Air, in spate la AFI Palace Cotrceni pe un teren deschis de peste 4 hectare (47000 de metri patrati) !

Locatia asigura locuri de parcare atat in cadrul spatiului propriu cat si in parcarea AFI. In vecinatatea acesteia exista Statia de Metrou Politehnica (de langa Caminul Leu), statie de tramvai, troleu si autobuz).

Locatia este surpriza pe care BestMusic si METALHEAD v-o pregatesc de multa vreme, aceasta fiind locatia noastra proprie de evenimente pe care dorim o sa oferim si altor organizatori de concerte din Romania. Revenim curand cu detalii despre acces si multe alte surprize.

O harta gasiti mai jos. Nu uitati ca doar pana pe 15 ianuarie gasiti abonamente de 3 zile la doar 80 de lei !

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10805550_1592180354336565_5016983844335991409_n.jpg?oh=b6f7e62ac0564c175d81f363c7989d6b&oe=5541C329

28.11.2014

Supergrupul suedez BLOODBATH va concerta la Metalhead Meeting 2015

Supergrupul suedez BLOODBATH va concerta anul viitor la a patra editie a festivalului Metalhead Meeting ce va avea loc la Bucuresti intre 12 si 14 iunie. Acesta se alatura celorlalte trupe anuntate pana acum din care enumeram: Amorphis, The Sirens, Triptykon, Primordial, Dew Scented, Antimatter, Demonical si Centinex.

Formata in 1998, trupa de death metal are in componenta un dream team format din Nick Holmes (solistul Paradise Lost), Anders Nystrom (chitaristul Katatonia), Martin Axenrot (tobosarul Opeth), Per Erikson (Katatonia) si Jonas Renkse (solistul Katatonia) iar de-a lungul vremii in trupa au mai cantat Peter Tagtgren (Hypocrisy), Dan Swano (Edge Of Sanity, Therion) si Mikael Akerfeldt (Opeth).

Cu opt aparitii discografie la activ, cel mai recent album al trupei lansat chiar pe 17 noiembrie 2014, se intituleaza “Grand Morbid Funeral” si a primit reviewuri exceptionale din partea presei de profil. Bloodbath reprezinta fascinatia membrilor trupei fata de zilele de glorie ale death metalului din Florida combinate cu metalul suedez din Stockholm.

METALHEAD Meeting va anunta cat de curand si restul de patru headlineri din totalul de 9 (cate 3 pe zi) si inca 16 trupe. Pana acum pe afis sunt confirmati doar cinci headlineri (Bloodbath, Amorphis, The Sirens, Triptykon si Primordial)

METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 12  iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 12-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un lineup de zile mari!

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile earlybird (pana pe 15 ianuarie 2015) sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro  si in reteaua IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului  la urmatoarele preturi:
 
- abonament Acces General - 80 lei (earlybird)
- abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird )
- abonamet meet & greet + Golden Circle - 250 de lei
 
Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
 
- pana pe 15 ianuarie 2015 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
- decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC
 
In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)
 
Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.
 
Un eveniment marca METALHEAD 

www.facebook.com/METALHEADMeeting

Nu uitati si de warmup party-urile oficiale MM2015:

Sabaton, Delain si Battle Beast pe 27 ianuarie la Arenele Romane
Negura Bunget - lansare de album pe 20 martie la Colectiv
BEHEMOTH,  Bolzer si Thaw pe 21 aprilie la Colectiv
 

12.11.2014

Germanii de la DEW SCENTED se alatura festivalului Metalhead Meeting 2015

Trupa germana de thrash/death metal DEW SCENTED va canta anul viitor la cea de-a patra editie a festivalului METALHEAD Meeting, intre 12 si 14 iunie, la Bucuresti. De asemenea, organizatorii doresc sa anunte ca am intrat in ultimele doua saptamani de presale in care gasiti abonamente earlybird la preturile de 80 de lei Acces General respectiv 109 lei Golden Circle.

Germanii se se alatura lineup-ului format pana acum din Amorphis, The Sirens (Anneke, Liv, Kari), Antimatter, Primordial, Triptykon, Centinex si Demonical, in cadrul unui eveniment care doreste sa ofere trei zile pline de rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin 15 trupe straine, multe in premiera in Romania si trei headlineri pe zi.

Cu 22 de ani la activ si 12  materiale discografice lansate, DEW SCENTED revine a treia oara la Bucuresti dupa showurile sustinute pana acum cu Sepultura, Melechesh si Nile. Numele trupei este inspirat din scrierile lui Edgar Allan Poe si interesant de notat este ca toate albumele lor de studio incep cu litera I. Vocea puternica a solistului Leif Jensen va rasuna pe scena METALHEAD Meeting aducand riffurile nebune de thrash/death metal germane la Bucuresti.

METALHEAD Meeting va anunta cat de curand si restul de cinci headlineri si inca 17 trupe, pana acum pe afis fiind confirmati doar patru (Amorphis, The Sirens, Triptykon si Primordial) din totalul de noua, cate trei in fiecare zi !

METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 12  iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 12-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un afis pe masura, pentru cel mai titrat festival romanesc de metal, METALHEAD Meeting.

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Nu uitati de warmup party-urile oficiale MM2015:

Melechesh, GOD si Krepuskul pe 13 noiembrie la Colectiv
Sabaton, Delain si Battle Beast pe 27 ianuarie la Arenele Romane
Negura Bunget - lansare de album pe 20 martie la Colectiv
BEHEMOTH si Bolzer pe 21 aprilie la Colectiv

Abonamentele de 3 zile earlybird (pana pe 1 decembrie) sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro  si in reteaua IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului  la urmatoarele preturi:
 
- abonament Acces General - 80 lei (earlybird)
- abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird )
- abonamet meet & greet + Golden Circle - 250 de lei
 
Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
 
- pana pe 1 decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
- decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC
 
In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)
 
Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.
 
Un eveniment marca METALHEAD 

www.facebook.com/METALHEADMeeting

03.11.2014

Suedezii de la DEMONICAL si CENTINEX se alatura festivalului Metalhead Meeting 2015

Trupele suedeze de death metal, DEMONICAL si CENTINEX, vor canta anul viitor la cea de-a patra editie a festivalului METALHEAD Meeting, intre 12 si 14 iunie, la Bucuresti. De asemenea, nu uitati ca abonamentele earlybird de la 80 de lei pentru 3 zile sunt disponibile doar pana pe 1 decembrie !

Suedezii se se alatura lineup-ului format pana acum din Amorphis, The Sirens (Anneke, Liv, Kari), Antimatter, Primordial si Triptykon, in cadrul unui eveniment care doreste sa ofere trei zile pline de rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin zece trupe straine, multe in premiera in Romania si trei headlineri pe zi.

Nu uitati de warmup party-urile oficiale MM2015:

Melechesh, GOD si Krepuskul pe 13 noiembrie la Colectiv
Sabaton, Delain si Battle Beast pe 27 ianuarie la Arenele Romane
Negura Bunget - lansare de album pe 20 martie la Colectiv
BEHEMOTH si Bolzer pe 21 aprilie la Colectiv

Formata in 2006 din membrii Centinex, DEMONICAL au la activ in ultimii 8 ani, noua materiale de studio, EP-uri si compilatii si au fost prezenti pe toate marile scene din Europa. Centinex, pe de alta parte, e o trupa kvlt a metalului suedez, cu aproape 25 de ani la activ si 22 de apartii discografice care includ albume de studio, EP-uri si compilatii.

Trupa s-a reformat in 2014 dupa o pauza de  8 ani. Noul album al trupei, “Redeeming Filth”, va fi lansat anul acesta pe 21 noiembrie via Agonia Records iar o piesa noua de pe acesta, intitulata “When Bodies Are Deformed”, poate fi ascultata aici: www.youtube.com/watch?v=O0SSrraoh8Y

Death metalul suedez, original, abordat de ambele trupe, va aduce o pata de culoare in lineup-ul festivalului !

METALHEAD Meeting
va anunta cat de curand si restul de cinci headlineri, pana acum pe afis fiind confirmati doar patru (Amorphis, The Sirens, Triptykon si Primordial) din totalul de noua, cate trei in fiecare zi !

METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 12  iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 12-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un afis pe masura, pentru cel mai titrat festival romanesc de metal, METALHEAD Meeting.

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile earlybird (pana pe 1 decembrie) sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro  si in reteaua IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului  la urmatoarele preturi:
 
- abonament Acces General - 80 lei (earlybird)
- abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird )
- abonamet meet & greet + Golden Circle - 250 de lei
 
Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
 
- pana pe 1 decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
- decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC
 
In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)
 
Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.
 
Un eveniment marca METALHEAD 

www.facebook.com/METALHEADMeeting
 

06.10.2014

Britanicii de la ANTIMATTER se alatura linep-ului METALHEAD Meeting 2015

Trupa britanica de melancholic rock ANTIMATTER va canta anul viitor la cea de-a patra editie a festivalului METALHEAD Meeting, intre 12 si 14 iunie, la Bucuresti.

ANTIMATTER se alatura lineup-ului format pana acum din Amorphis, The Sirens (Anneke, Liv, Kari), Primordial si Triptykon, in cadrul unui eveniment care doreste sa ofere trei zile pline de rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin zece trupe straine, multe in premiera in Romania si trei (posibil patru) headlineri pe zi.

Formata in 1997 de catre Duncan Patterson (fost membru Anathema), Antimatter se intoarce la Bucuresti pentru un show unde veti putea asculta toate piesele care i-au facut celebri. Alaturi de longevivul solist, Mick Moss, Antimatter au lansat 5 albume de studio, doua live si doua compliatii, cel mai recent album “Fear of a Unique Identity”, in 2012. Primele release-uri ale trupei s-au concentrat pe linii melodice cantate de voci feminine si au balansat intre gothic si trip hop.  “Planetary Confinement” a marcat startul unei mutari stilistice catre un acustic rock cu un sound mult mai melancolic iar “Leaving Eden” a continuat aceasta directie, evidentiind mai mult chitarele electrice, alaturi de un sound ambiental. Cel mai recent album al trupei se prezinta mult mai asezat, energic, mixand toate stilurile prin care a trecut Antimatter, cu puternice accente de New Wave.

METALHEAD Meeting 2015
isi deschide portile pe 12  iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care sase headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 12-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii va pregatim un afis pe masura, pentru cel mai titrat festival romanesc de metal, METALHEAD Meeting.
 

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro  si in reteaua IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului  la urmatoarele preturi:
 
- abonament Acces General - 80 lei (earlybird)
- abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird )
 
Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
 
- august 2014 - decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
- decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC
 
In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)
 
Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.
 
Un eveniment METALHEAD 

www.facebook.com/METALHEADMeeting

30.09.2014

Anneke, Liv Kristine si Kari Rueslatten aduc "THE SIRENS" la Metalhead Meeting 2015

Kari Rueslatten (THE 3RD AND THE MORTAL), Anneke van Giersbergen (THE GATHERING) si  Liv Kristine (LEAVES' EYES, THEATRE OF TRAGEDY) vor canta in premiera in Romania si in Europa de Est, la festivalul METALHEAD Meeting 2015, care va avea loc anul viitor intre 12 si 14 iunie in Bucuresti.

Kari, Anneke si Liv Kristine urca impreuna pentru prima oara pe scena, sub titulatura The Sirens - un super grup format din trei dintre cele mai bune voci feminine din metal.

THE SIRENS se alatura lineup-ului format pana acum din Amorphis, Primordial si Triptykon, in cadrul unui eveniment care doreste sa ofere trei zile pline de rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin zece trupe straine, multe in premiera in Romania si trei (posibil patru) headlineri pe zi.

THE SIRENS s-au nascut in urma unei idei pe care Anneke a avut-o inca de la inceputul lui 2013, cand i-a propus lui Kari un duet pentru albumul sau “Drive”, dupa ce a recunoscut ca albumul The Gathering “Mandylion” a fost inspirat de vocea lui Kari.

Se dorea ca Anneke sa-i aduca un tribut lui Kari prin aceasta colaborare, dar, din nefericire, piesa nu a fost lansata niciodata. Ca urmare a unei stranse legaturi de prietenie, Anneke si Liv Kirstine au avut ocazia sa se intalneasca la festivalul Masters Of Rock in Cehia in 2013 si atunci conceptul de “The Sirens” a luat nastere, concretizand ideea initiala a lui Anneke.

“Am discutat doar cateva minute intre showurile noastre”, isi aminteste Liv, “dar am convenit ca ar fi extraordinar sa lucram impreuna si sa facem un turneu. Am considerat ca putem fi foarte originale alaturi de Kari, ceva nou pe piata. Mai ales ca toate trei suntem mame, dar si foarte implicate in industria muzicala si in arta, in special”.
Nu trebuie sa uitam ca in aceasta ecuatie, Kari este catalistul, ea fiind un model si o sursa de inspiratie atat pentru Anneke, cat si pentru Liv. “Imi e foarte greu sa cred ca le-am inspirat”, declara Kari, “dar daca e adevarat, sunt extrem de flatata. E un sentiment fantastic sa stii ca vei canta live cu doua soliste incredibile!”.

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro  si in reteaua IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului  la urmatoarele preturi:
 
- abonament Acces General - 80 lei (earlybird)
- abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird )
 
Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
 
- august 2014 - decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
- decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC
 
In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)
 
Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.
 
Un eveniment METALHEAD 

www.facebook.com/METALHEADMeeting

22.09.2014

AMORPHIS, primul mare headliner confirmat pentru METALHEAD Meeting 2015

Trupa finlandeza AMORPHIS este primul mare headliner confirmat pentru festivalul METALHEAD Meeting 2015, care va avea loc intre 12 si 14 iunie 2015, in Bucuresti. Editia din 2015 a festivalului va avea, in premiera, trei zile si se va desfasura intr-o locatie ce va fi anuntata in curand.

AMORPHIS se alatura lineup-ului format pana acum din Primordial si Triptykon, in cadrul unui eveniment care doreste sa ofere trei zile pline de rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin zece trupe straine, multe in premiera in Romania si trei headlineri pe zi.

Organizatorii doresc sa multumeasca, intai de toate, celor din public. Extinderea festivalului este posibila doar datorita sustinerii acestora, METALHEAD Meeting avand posibilitatea de a ajunge unul dintre cele mai mari evenimente rock si metal din Estul Europei.

Formata in 1990, AMORPHIS implineste anul viitor 25 de ani si promite sa aduca la Bucuresti piesele care i-au facut celebri, intr-un show de 90 de minute care va trece prin toate cele 11 albume ale trupei.  Cu majoritatea versurilor inspirate din poemul epic finlandez Kalevala, trupa combina folk-ul cu gothicul, doom-ul sau heavy metalul melodic. Piese precum Black Winter Day, Silver Bride, Better Unborn, Silent Waters, You I Need  sau House Of Sleep vor fi auzite cu siguranta la Bucuresti, unde AMORPHIS promit sa ofere un show exceptional.

AMORPHIS este o trupa emblema, a carei nume, ales in 1990 de catre Esa Holopainen, pare ca a fost predestinat. Pornind ca o trupa death metal, AMORPHIS si-a urmat doar propria viziune. Intrebat la cateva luni de la formarea trupei daca va fi dispus sa schimbe directia muzicala, pentru a se adapta unor tendinte noi, Esa Holopainen a declarat: "Ne vom schimba stilul doar daca vom reui sa cream ceva propriu." Declaratia a fost emblematica pentru trupa, care a reusit sa se reinventeze  aproape cu fiecare nou album si care isi provoaca continuu fanii sa uite prejudecatile legate de genuri muzicale, i, in pofida tuturor schimbarilor,  nu se pleaca in fata compromisului.

Dupa ani de absenta, AMORPHIS revin in Romania in cadrul METALHEAD Meeting 2015, unde promit sa ofere o prestatie fara cusur.

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro  si in reteaua IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului  la urmatoarele preturi:
 
- abonament Acces General - 80 lei (earlybird)
- abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird )

Organizatorii au pus in vanzare si pachete prin care fanii pot vedea ambele editii METALHEAD Meeting (2014 bis – 27 septembrie – Paradise Lost, Finntroll, GOD si multi altii dar si 2015) cu discount de 20%, la urmatoarele preturi, disponbile doar pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBIlet.

 - pachet MHM 2014 + MHM 2015 - Acces General - 159 lei
 - pachet MHM 2014 + MHM 2015 - Golden Circle - 229 lei
 
Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
 
- august 2014 - decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
- decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC
 
In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)
 
Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.
 
Un eveniment METALHEAD 

www.facebook.com/METALHEADMeeting

26.08.2014

Legendarul solist Hellhammer si Celtic Frost vine la METALHEAD Meeting 2015 alaturi de TRIPTYKON

Al doilea nume confirmat (din cele 30 de trupe din care 8 headliner de talie internationala) pentru editia 2015 a METALHEAD Meeting este TRIPTYKON, trupa ce il are in componenta pe legendarul fondator al Hellhammer si Celtic Frost, domnul Thomas Gabriel Fischer. TRIPTYKON se alatura irlandezilor de la Primordial pentru a imbogati afisul festivalului, si promite sa cante pentru prima data in Romania un setlist 100% ales pe spranceana pentru fanii romani.

Originara din Elvetia, Triptykon abordeaza intr-un mod inovator stilurile avant-garde metal si doom metal cu influente de black si a luat cu asalt topurile internationale si desi are doar 6 ani de activitate, trupa este una dintre cele mai bine vandute nume de la Century Media din toate timpurile. Cu doua albume de studio la activ, cel mai recent lansat chiar in 2014, Triptykon vin la Bucuresti pentru a se alatura afisului METALHEAD Meeting, alaturi de inca 28 de nume care vor fi anuntate in curand.

METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 13  iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 2 zile cu peste 30 de trupe, dintre care 6 headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania ! Asa ca in perioada 13-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii va pregatim un afis pe masura, pentru cel mai titrat festival romanesc de metal, METALHEAD Meeting.

Pe 27 septembrie la METALHEAD Meeting 2014 Bis unde ii veti putea vedea pe Paradise Lost, Finntroll, GOD si multi altii, veti afla inca un nume de talie internationala din totalul de 6 headlneri si peste 30 de trupe care vor veni la Bucuresti anul viitor !

Facebook Event: ww.facebook.com/events/338731476276502/

Ca de obicei, METALHEAD v-a pregatit pe langa abonamentele la festival si pachete cu care puteti vedea ambele editii de METALHEAD Meeting (2014 si 2015) asa ca pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet  - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour -  au fost puse in vanzare urmatoarele categorii abonamente:
 
- abonament Acces General MHM 2015 - 80 lei (earlybird)
 - abonament Golden Circle MHM 2015 - 109 lei (earlybird)

 - pachet MHM 2014 + MHM 2015 - Acces General - 139 lei
 - pachet MHM 2014 + MHM 2015 - Golden Circle - 189 lei
 
 Bilete la METALHEAD Meeting 2015, earlybird gasiti si pe Eventim.ro si in reteaua Eventim (Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas)

Preturile pentru pachetele 2014 + 2015 sunt valabile pana pe 25 august cand se termina a doua perioada de presale la MHM 2014'. Dupa aceasta data, PACHETELE vor costa 179 de lei AG, respectiv, 219 Golden Circle pana pe 27 septembrie, inclusiv, cand are loc editia din acest an a festivalului.
 
Abonamentele pentru MHM 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
 
- august 2014 - decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
 - decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
 - aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC
 
In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca Golden Circle se va vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecuta)
 
Pachtele speciale si abonamentele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet - Magazinele UMan, Senia, Perfect Tour din toata tara dar si in Magazinul Muzica din Bucuresti si la sediul nostru din Pierre de Coubertin 3-5, Office Building.  Adresele complete ale locatiilor fizice le gasiti aici: www.iabilet.ro/retea . Pe Iabilet.ro puteti comanda atat bilete online cu cardul sau cu Paypal in format electronic dar si bilete ramburs oriunde in tara.
 
Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015, va fi anuntata in curand, alaturi de mult mai multe detalii.
 
Un eveniment METALHEAD 

www.facebook.com/METALHEADMeeting
 

11.08.2014

METALHEAD Meeting 2015

Desi edtia aniversara '10 ani de METALHEAD' de pe 27 septembrie a METALHEAD Meeting de anul acesta inca nu a avut loc, METALHEAD anunta deja editia de anul viitor a festivalului.
 
METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 12  iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care 6 headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania ! Asa ca in perioada 12-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii va pregatim un afis pe masura, pentru cel mai titrat festival romanesc de metal, METALHEAD Meeting.
 
Primul nume confirmat pe afis este PRIMORDIAL, legendara trupa de celtic black metal din Irlanda cu peste 27 de ani la activ pe scena, in lumina reflectoarelor !
 
La inceput de septembrie anuntam inca un headliner iar pe 27 septembrie la METALHEAD Meeting 2014 Bis unde ii veti putea vedea pe Paradise Lost, Finntroll, GOD si multi altii, veti afla inca un nume de talie internationala din totalul de 6 headlneri si peste 30 de trupe care vor veni la Bucuresti anul viitor !

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/
 
Formata in 1987 in Skerries, Dublin, Primordial este prima trupa de black metal irlandeza si unul dintre cele mai mari nume ale scenei internationale. Cu 8 albume de studio la activ, un album live, un EP, un demo si doua split releaseuri, trupa mereu si-a tinut fanii in priza cu showuri electrizante acompaniate de un sound pe masura numelui. Irlandezii au insistat sa vina la Bucuresti intr-un show exclusiv, pentru a-si prezenta si cel mai nou album "Where Greater Men Have Fallen", album ce va aparea in aceasta toamna in luna noiembrie.
 
Ca de obicei, METALHEAD v-a pregatit pe langa abonamentele la festival si pachete cu care puteti vedea ambele editii de METALHEAD Meeting (2014 si 2015) asa ca pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet, au fost puse in vanzare urmatoarele categorii abonamente:
 
- abonament Acces General MHM 2015 - 80 lei (earlybird)
 - abonament Golden Circle MHM 2015 - 109 lei (earlybird)
 - pachet MHM 2014 + MHM 2015 - Acces General - 139 lei
 - pachet MHM 2014 + MHM 2015 - Golden Circle - 189 lei
 
 
Preturile pentru pachetele 2014 + 2015 sunt valabile pana pe 25 august cand se termina a doua perioada de presale la MHM 2014'. Dupa aceasta data, PACHETELE vor costa 159 de lei AG, respectiv, 229 Golden Circle pana pe 27 septembrie, inclusiv, cand are loc editia din acest an a festivalului.
 
Abonamentele pentru MHM 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
 
- august 2014 - decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC
 - decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
 - aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC
 
In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca Golden Circle se va vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecuta)
 
Pachtele speciale si abonamentele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet - Magazinele UMan, Senia, Perfect Tour din toata tara dar si in Magazinul Muzica din Bucuresti si la sediul nostru din Pierre de Coubertin 3-5, Office Building.  Adresele complete ale locatiilor fizice le gasiti aici: www.iabilet.ro/retea . Pe Iabilet.ro puteti comanda atat bilete online cu cardul sau cu Paypal in format electronic dar si bilete ramburs oriunde in tara.
 
Locatia unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015, va fi anuntata in curand, alaturi de mult mai multe detalii.
 
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.
 

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: