The Mono Jacks: Maria ajunge la Rocker's Challenge

27 Iunie 2013 Buvnitz

The Mono Jacks: Maria ajunge la Rocker's Challenge

The Mono Jacks este o alta trupa invitata la editia din acest an a festivalului la festivalul Rocker’s Challenge care va avea loc la Sasca Montana, in Cheile Nerei. Despre ce se va intampla acolo aflam chiar de la formatie.

1. Ati inceput anul in forta cu un turneu national. Cum a fost?

A fost Craiova, Timisoara, Cluj si a fost Brasov. A fost bine iar Craiova a fost pentru noi o premiera de care ne-am bucurat foarte tare.

2. Din cate am inteles, dupa turneu, ati intrat in studio pentru inregistrarea unui nou album. Ce ne poti spune despre noul album? Cand il veti lansa? Cum se va chema? Cate piese va contine?

Nu am intrat in studio dar am incercat sa ne adunam puterile si sa scriem noi piese. Avem din pacate un ritm scazut asa ca procesul este unul lung si anevoios.

3. Noul album va fi exclusiv in romana, exclusiv in engleza sau „bilingv”?

Greu de spus insa cu siguranta un viitor material va contine piese in limba romana.

4. O curiozitate. In ce fel de concerte prefera The Mono Jacks sa cante? Cele outdoor sau cele indoor?

Suntem mai obisnuiti cu cele indoor dar ar fi nedrept sa spunem ca nu ne plac secenele mari. Drept urmare nu are importanta unde ci faptul ca se canta.

5. Urmeza sa cantati pe 6 iulie la festivalul Rocker’s Challenge din Sasca Montana, in Cheile Nerei care, apropos, e un festival outdoor. Veti introduce in setlist si piese de pe albumul nou?

Da, avem o piesa noua pe care am mai cantat-o de cateva ori pe ici colo. Se va regasi si in playlistul de la Rocker’s Challenge.

6. Sunteti deja niste obisnuiti ai festivalului Rocker’s Challenge. Ati participat si anul trecut. In afara de concert ce vei alege din deliciile extreme pe care le-au pregatit organizatorii pentru participanti: biking, rafting, tiroliana. Ai vreun sport extrem preferat?

Tentatia a fost mare si in anii trecuti doar ca timpul pe care l-am avut la dispozitie nu ne-a permis sa facem mare lucru. Anul asta poate incercam un rafting sau tiroliana.

7. Ce mesaj aveti pentru fanii care vor veni sa va vada la Rocker’s Challenge?

ROCK ON!


Concerte recomandate: