Bruce Dickinson, Brian May si Alice Cooper pe aceeasi scena (video)

de Buvnitz

Bruce Dickinson, Brian May si Alice Cooper pe aceeasi scena (video)


Bruce Dickinson (Iron Maiden), Ian Paice (Deep Purple), Brian May (Queen), Alice Cooper, John Paul Jones (Led Zeppelin) si Uli Jon Roth (Scorpions) se numara printre muzicienii participanti la editia din acest an a The Sunflower Jam, eveniment ce a avut loc pe 16 septembrie la Royal Albert Hall din Londra, Anglia.

Jacky Paice, sotia lui Ian Paice, a fondat Sunflower Jam in 2006 ca eveniment caritabil menit sa ajute pacientii diagnosticati cu cancer. Programul a ajuns in faze avansate de educatie, sustinere, informare si dezvoltare a unor servicii pacient-clinica unde cei implicati primesc o informatie mai buna de la doctori, profesionisti ai domeniului, oameni de stiinta dar si pacienti. Alaturi de acestia gasim numerosi muzicieni gata sa sustina cauza.

Organizatia functioneaza prin sustinrea unor initative si formarea legaturilor intre medicina integrata, functionala si conventionala.

Filmari de la eveniment pot fi gasite mai jos.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: