Lordi regreta moartea lui Peter Steele

de Astaroth Priestess

Lordi regreta moartea lui Peter Steele

Formatia Lordi a emis un comunicat de presa in care si-a prezentat condoleantele familiei si prietenilor lui Peter Steele (Type O Negative).

"Vestea trista [a decesului lui Steele] ne-a atins in urma cu cateva zile. Lordi au fost onorati sa plece in turneu cu Type O Negative in 2007."

"Condoleantele noastre tuturor celor care l-au cunsocut pe Peter, familiei si prietenilor sai si membrilor formatiei sale."

Chitaristul Amen adauga: "L-am cunoscut in turneul ala din 2007 si prima oara cand a venit in culise la noi a fost ca o eclipsa solara! Era un tip urias si lasati-ma sa va spun, eram speriat! Dar avea o inima de aur, era un adevarat gentleman...cel putin fata de noi. Ne-a intrebat daca poate sa treaca prin camera noastra din culise ca sa ajunga la a lui din moment ce camera Type O Negative era in spate. Politicos om. Cu adevarat."

Peter Steele a decedat in seara zilei de 14 aprilie din cauza a ceea ce pare a fi atac de cord. Cauza mortii va fi stabilita in urma autopsiei.

Despre intamplarea nefasta, grupul Type O Negative a declarat: "Cu mare tristete va informam ca liderul, basistul si colegul nostru din Type O Negative, Peter Steele, a decedat noaptea trecuta [14 aprilie] din cauza a ceea ce pare a fi un atac de cord."

"Ironic, Peter se bucura de o perioada de sobrietate si sanatate imbunatatita si era hotarat sa inceapa sa compuna si sa inregistreze muzica noua pentru urmarea lui 'Dead Again', lansat in 2007."

"Cauza oficiala a decesului asteapta sa fie determinata de rezultatele autopsiei. Serviciile funerare vor fi private iar serviciile memoriale vor fi anuntate la o data viitoare."

"Am dori sa ne impartasim gandurile noastre si ale familiei lui Peter mai jos. Suntem cu adevarat intristati de pierderea prietenului nostru si apreciem numeroasele reactii din intreaga lume."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: