Cronica concertului Domination, L.O.S.T., Akral Necrosis si Kistvaen in Silver Church

de Buvnitz

Cronica concertului Domination, L.O.S.T., Akral Necrosis si Kistvaen in Silver Church

O cronica a concertului sustinut in data de 14 Martie de formatiile Domination, L.O.ST., Akral Necrosis si Kistvaen in clubul Silver Church din Bucuresti, poate fi citita accesand link-ul:

Domination: Pasiune fara presiune la Silver Church

Un scurt fragment poate fi citit mai jos:

Pe data de 14 Martie 2010, de ziua lui, Stefan, aka Fane, Bufnitz, Lemnutz, (and many others) s-a hotarat sa sarbatoreasca momentul intr-un mod inedit. Avand in vedere ca este vocal in mai multe trupe din underground, s-a hotarat sa-si serbeze ziua printr-un concert. In acest demers a fost ajutat pe parti manageriale si de securitate de catre Stay Metal Forever respectiv Black Hawk Security, doua firme cu un portofoliu impresionant de evenimente.

Cu un line-up complet, ce-I cuprindea pe Kistvaen, Akral Necrosis, L.O.S.T. si Domination, afisul promitea fanilor metal un sfarsit de saptamana pe cinste, in Club Silver Church, una dintre cele mai prietenoase locatii in materie de evenimente live din Bucuresti.

Inca de la ora la care am ajuns la locatie, mi-am dat seama ca in atmosfera plana ceva ce nu mai simtisem de mult la un eveniment de aceasta factura, si anume relaxarea. Toti oamenii erau relaxati, totul era pus la punct, trupetii nu pareau a fi presati sau stresati de ceva, asemenea organizatorilor si a celor ce lucrau in club. Este starea aia pe care oamenii normali o au atunci cand lucrurile merg bine, poate tocmai daia am uitat de starea asta.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook