Artistii metal discuta despre moartea lui Whitney Houston

de George Lazar

Artistii metal discuta despre moartea lui Whitney Houston


Mai multi artisti din scena rock si metal au fost surprinsi si intristati de vestea tragica ce a cuprins intreaga lume. Decesul lui Whitney Houston este omagiat printre altii de Slash, Alice Cooper si Morbid Angel.

Slash: "Vesti zdrobitoare despre Whitney, RIP."

Alice Cooper: "Ce pierdere. Orice fata -orice diva- a incercat sa fie ca Whitney. A fost Barbra Streisand din muzica. A avut cea mai pura voce din lume."

Morbid Angel: "Suntem intristati profund de moartea lui Whitney Houston...RIP!"

Anette Olzon(Nightwish): "Whitney Houston a murit-48 de ani. Este atat de tragic si pentru mine, care am cantat melodiile sale in concursuri de talente cand eram o adolescenta si am fost inspirata de modul ei de a canta. Whitney a fost una din cele mai bune voci si lumea a pierdut pe cineva special in acest weekend. Atat de trist pentru familia ei. Odihneste-te in pace, Whitney..."

Within Temptation: "Suntem tristi sa aflam ca Whitney Houston a decedat. Gandul catre ea trezeste o multime de amintiri din copilarie."

Kip Winger: "Este atat de trist sa pierdem un talent unic, RIP Whitney Houston."

Trail Of Tears: "RIP Whitney Houston! O alta voce superba a amutit."

Glenn Hughes: "RIP Whitney."

God Forbid: "Un alt talent risipit. RIP Whitney Houston."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: