Opeth cer poze fanilor

de Morrison

Opeth cer poze fanilor
Casa de discuri Candlelight Records a anuntat fanii trupei Opeth ca este in cautare de fotografii cu formatia din primii ani de existenta a acesteia, pentru a le folosi cu ocazia reeditarii albumelor Opeth, Orchid (1995), Morningrise (1996) and My Arms, Your Hearse (1998), considerate adevarate capodopere ale suedezilor.

Trupa este interesata in special de fotografii din perioada 1995-1998. Unele dintre acestea ar putea fi folosite chiar pe copertile reeditate ale albumelor mai sus amintite. Fotografiile, care trebuie neapartat sa fie originale, pot fi trimise la adresa conord@plastichead.com.

Opeth s-au despartit de curand de chitaristul Peter Lindgren. Acesta a fost momentan inlocuit de Fredrik Akesson (ex-Arch Enemy, Krux). Dupa 16 ani de activitate in Opeth, Lindgren a luat decizia de a parasi grupul, pe motiv ca a pierdut din entuziasmul si inspiratia necesara pantru a face parte dintr-o formatie care s-a dezvoltat atat de mult.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook