Paul McCartney: "Yoko Ono este o persoana formidabila"

de Ana-Maria Gavrila

Paul McCartney:


La varsta de 71 de ani, Paul McCartney se simte foarte impaciuitor si aduce in discutie reconcilierea, dezvaluind ca se afla intr-un moment in viata lui cand este pregatit sa lase deoparte toate certurile si toata ura, impacandu-se cu aproape oricine, cu exceptia unei singure persoane.

Muzicianul a declarat intr-un interviu pentru revista Rolling Stone ca - dupa ani de certuri sangeroase intre el si vaduva lui John Lennon, Yoko Ono, este gata sa uite tot ceea ce a fost intre ei, descriind-o chiar ca fiind o persoana formidabila: "Daca John Lennon o iubea, asta inseamna ceva. Doar nu era un prost. Ma gandesc: ce poti face in legatura cu asta? Vei mentine acele resentimente pe care nu le-ai simtit de la bun inceput?"

Cu alte cuvinte, McCartney inceteaza sa o mai numeasca pe Yoko One responsabila de despartirea Beatles: "Yoko Ono nu a fost cea care a despartit trupa, trupa se destrama de la sine...", dandu-i acesteia credit pentru creativitatea lui Lennon: "Nu cred ca ar fi realizat "Imagine" fara Yoko, asa ca nu o poti invinui pentru nimic."

In ceea ce priveste persoana pe care Paul McCartney nu o va ierta niciodata, este vorba de nimeni altul decat Mark David Chapman, cel care l-a ucis pe Lennon: "Cred ca as putea ierta orice oricui, insa nu vad de ce ar trebui sa il iert si pe el. Acest individ a facut ceva atat de nebunesc si de fatal. De ce ar trebui sa il binecuvantez cu iertarea mea...?"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook