Poison au incheiat conflictul de Def Leppard

de Morrison

Poison au incheiat conflictul de Def Leppard
Formatiile Poison si Def Leppard au ingropat in mod oficial securea razboiului si au inceput sa isi faca reciproc declaratii apreciative.

I-am respectat dintotdeauna pe Def Leppard, indiferent de ceea ce a aparut in presa, spune bateristul Poison.

Cele doua formatii vor intreprinde impreuna un turneu european in vara acestui an.

Conflictul dintre formatiile Poison si Def Leppard luase amploare in vara nului trecut. Intr-un concert, Joe Elliott, solistul Def Leppard l-a numit pe Rikki Rockett, bateristul Poison, "un idiot care nu a ascultat o trupa buna in viata lui".

La randul sau, bateristul Poison a postat un anunt pe pagina sa de MySpace in care il provoaca pe solistul Def Leppard la o confruntare fata in fata.

Primul episod al conflictului a avut loc atunci cand Rikki Rockett a tinut recent sa ii raspunda destul de dur lui Joe Elliott, solistul Def Leppard, care a afirmat intr-un interviu ca formatii precum Poison si Motley Crue au acordat dintotdeauna mai multa atentie felului in care arata decat celui in care isi compun piesele.

"Sunt sigur ca Motley Crue se pot apara si singuri, asa ca nu voi vorbi in numele lor", spusese bateristul Poison.

"Sincer, in ce ma priveste, nu inteleg cand Joe a devenit specialist in istoria muzicii. Chiar asa, Joe, cand s-a intamplat asta? Chiar crezi ca daca arunci cu noroi in alta trupa lumea o sa o iubeasca pe a ta mai mult?", se intreba Rikki Rockett.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook