Pretul noului album Radiohead stabilit de fani

de Morrison

Pretul noului album Radiohead stabilit de fani
Radiohead au ales o modalitate neobisnuita de a distribui cel de al saptelea album al lor de studio, In Rainbows. Discul va fi disponibil pentru download pe site-ul trupei incepand cu 10 octombrie, insa fanii vor fi cei care voi stabili propriul pret de achizitionare. De voi depinde este mesajul rockerilor.

`Buna tuturor. Noul album este gata si va iesi pe piata in 10 zile` sustine chitaristul Jonny Greenwood intr-un mesaj postat pe site-ul trupei.

`In Rainbows` va fi disponibil si in cadrul unui pachet care, pe langa albumul propriu-zis imprimat pe CD si dublu-vinyl, va contine si un al doilea disc cu 7 piese, fotografii si versuri . `Pachetul` va costa 40 de lire sterline.

Radiohead au parasit casa de discuri EMI in 2005 si nu au semnat inca un contract cu alta casa. `In Rainbows` urmeaza albumului `Hail to the Thief` (2003) ce a debutat pe locul 3 in topul Billboard 200.

Iata tracklist-ul noului LP:

"15 Step"
"Bodysnatchers"
"Nude"
"Weird Fishes/Arpeggi"
"All I Need"
"Faust Arp"
"Reckoner"
"House of Cards"
"Jigsaw Falling Into Place"
"Videotape"

mihai miron, bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook