Radiohead laudati de artistii britanici

de Morrison

Radiohead laudati de artistii britanici
Planul celor de la Radiohead de a lasa fanii sa plateasca cat doresc pe noul lor album a fost laudat de doua legende indie britanice, informeaza bbc.co.uk.

Doritorii pot downloada incepand de maine (10 octombrie) discul In Rainbows de pe site-ul trupei pentru o suma cuprinsa intre 0 si 100 de lire sterline.

Fostul solist Stone Roses, Ian Brown a declarat ca este o `idee fantastica`: `Orice lucru care poate zgudui industria muzicala este de sprijinit`.

De asemenea, fostul chitarist The Smiths, Johnny Marr a laudat increderea lor in natura umana: `Vom vedea daca buna lor credinta va fi rasplatita. Cred insa ca va functiona`.

In loc sa listeze un pret, site-ul Radiohead anunta: `Depinde de tine. Nu, serios, depinde de tine`.

`Cred ca este intr-adevar o idee fantastica deoarece muta responsabilitatea pe umerii oamenilor, se bazeaza pe propria lor constiinta si ii trateaza ca pe niste adulti. Toata lumea stie ca poti obtine muzica gratis, asa ca avem ocazia sa ne manifestam aprecierea fata de trupa` a mai spus chitaristul.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook