Tom Morello intr-un joc video

de Morrison

Tom Morello  intr-un joc video
Tom Morello, chitaristul trupei Rage Against The Machine, va aparea ca personaj in jocul video Guitar Hero III: Legends of Rock. Desi participarea lui nu a fost inca oficial confirmata, prezenta lui in acest joc a fost deja mentionata pe numeroase materiale promotionale.

Dupa o pauza de sapte ani de cand nu au mai concertat, Rage Against the Machine au luat parte la Rock the Bells care a avut loc pe 28 iulie la Randalls Island in New York.

Potrivit declaratiilor fanilor prezenti la concert, Rage Against The Machine au facut un show care a implinit si cele mai exigente asteptari. Frontmanul Zach De La Rocha s-a comportat "ca si cum nu ar fi intrerupt activitatea concertistica nici macar un moment", scriu cei de la NYDailyNews.com.

Tom Morello de la Rage Against The Machine a anuntat ca va lansa un nou album. Cu numele de scena Nightwatchman, Morello canta la voce si la chitara acustica pentru prima data pe albumul de 13 piese One Man Revolution. Se spun ca acest material va contine "cantece de amaraciune si razbunare care reprezinta un raspuns intunecat la o lume in dezordine". Nightwatchman va canta de asemenea intr-un turneu in Marea Britanie, ale carui date se vor anunta in curand.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook