Turneul de reuniune Rage against the machine incepe in aproximativ o luna!

de Cristi Nedelcu

Turneul de reuniune Rage against the machine incepe in aproximativ o luna!


Turneul de reuniune foarte asteptat al celor de la Rage Against the Machine, care a fost amanat in ultimii doi ani ca urmare a pandemiei de COVID-19, incepe in aproximativ o luna, iar rockerii au impartasit deja o melodie nou nouta de la o repetitie.

Potrivit postarii de pe Instagramul lor, clipul a fost inregistrat live de la o repetitie pe care au avut-o pe 7 iunie. Cantecul prezentat in postare este „War Within a Breath”, de pe albumul lor din 1999, The Battle of Los Angeles. Setlist.fm afirma ca ultima data cand trupa a cantat piesa live a fost in 2008, la festivalul de la Leeds.

Ultima reprezentatie live a celor de la Rage impreuna, a avut loc in 2011, asa ca aceste spectacole viitoare vor fi primele lor showuri din ultimii 11 ani. Tom Morello, Tim Commerford si Brad Wilk au fost impreuna in Prophets of Rage de atunci, si astfel cum veti auzi in clip, Zack de la Rocha are inca la fel de multa energie si putere in voce, ca intotdeauna.

Turneul mult asteptat a fost anuntat pentru prima data in noiembrie 2019, iar spectacolul initial a fost programat pentru 26 martie 2020 in El Paso, Texas. In februarie 2020, baietii au dezvaluit un program pentru un turneu mondial complet, dar lumea a fost inchisa in casa doar cateva saptamani mai tarziu din cauza virusului, asa ca niciunul dintre planurile lor pentru 2020 nu s-a indeplinit.

Doi ani mai tarziu, iar treaba va incepe in sfarsit pe 9 iulie in East Troy, Wisconsin. Din cauza cererii mari, Rage sustine un total de cinci spectacole la Madison Square Garden din New York la inceputul lunii august. Run the Jewels li se va alatura ca suport pe tot parcursul turneului.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: