Bateristul trupei Ramones concerteaza diseara in Bucuresti

de Morrison

Bateristul trupei Ramones concerteaza diseara in      Bucuresti
Diseara in Silver Church (Preoteasa), tobarul trupei Ramones impreuna cu Michale Graves (ex-MISFITS) vor sustine un concert tribut Ramones alaturi de formatia AntiProduct.

Marky Ramone, tobarul legendarului grup newyorkez va prezenta un concert tribut Ramones. Dupa aproape un sfert de secol de la infiintare, inventatorii punkului vin la Silver Church (Casa de cultura a Studentilor) din Bucuresti pe 4 decembrie.

Marky Ramone a fost timp de 15 ani bateristul uneia dintre cele mai celebre trupe punk rock din toate timpurile, RAMONES din New York.

Trupa cu care va concerta la Bucuresti se numeste Blitzkrieg si este un all star grup. Alaturi de Marky pe scena vor fi Michale Graves (ex-MISFITS) la voce, Alex Kane (AntiProduct) la chitara si Clare (AntiProduct) la bass, iar setlistul va consta in cele mai celebre piese semnate RAMONES, garantand un show si un spectacol cum nu s-a mai vazut pana acum.

Concertul va incepe la ora 21:00, iar pretul unui bilet este de 50 de ron.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: