Carte biografica Ramones

de Morrison

Carte biografica Ramones
Fragmente din cartea jurnalistului Joel Gausten, intitulata Albums that (Should ve) Changed the World, in care acesta discuta despre istoria din spatele albumului Brain Drain, al celor de la Ramones, au fost postate aici.

Cartea contine interviuri cu Marc "Marky" Bell, fostul baterist Ramones, precum si cu producatorii Daniel Rey si Bill Laswell.

"Albums that (Should've) Changed the World" discuta si istoria altor trupe, printre care Kiss, Black Sabbath, Napalm Death, Aerosmith, si altii.

Pe data de 29 iunie a fost lansat un film documentar despre The Ramones. Producatorul si regizorul documentarului este Mandy Stein, filmul constand din doua parti: prima contine cele mai interesante momente din concertul aniversar de 30 de ani al trupei, care a avut loc pe 12 septembrie 2004 in LOs Angeles.

La eveniment au mai participat formatiile Red Hot Chili Peppers, Rob Zombie, Tim Armstrong, Steve Jones, Daniel Rey si multi altii. Documentarul contine si comentarii din partea unor artisti ca Lisa Marie Presley, Sonic Youth si Seymour Stein.

Partea a doua contine recent descoperitele inregistrari din cadrul Us Festival, din 1982, unde au concertat The Ramones. Festivalul a avut loc in California, pe durata a trei zile. Concertul sustinut de Ramones a fost filmat in intregime si este prezent in acest documentar.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook