Concert Marky Ramone miercuri la Silver Church

de Chaos Lore

Concert Marky Ramone miercuri la Silver Church


In seara de miercuri, 27 octombrie, fanii punk-rock-ului vor avea parte de un eveniment de zile mari: Marky Ramone, intemeitor al acestui gen muzical, alaturi de trupa Ramones , revine la Bucuresti, alaturi de Michale Graves (ex. Misfits), intr-un concert incendiar la Silver Church.

The Ramones, a fost considerata cea mai importanta trupa de punk-rock, chiar si de catre Sex Pistols, si The Clash, cele mai cunoscute trupe de gen. Au influentat stiluri intregi din care astazi fac parte artisti de marca, de la Dead Kennedys pana la Metallica, de la Black Flag pana la Nirvana, de la Bad Brains (denumiti asa dupa un cantec Ramones) pana la Red Hot Chili Peppers, de la Green Day si Bad Religion pana la U2 si Motrhead...

Pentru reusitele sale, Marky Ramone a castigat premiul MTV „Lifetime Achievement” (ce i-a fost inmanat de Bono – U2), isi are numele scris in Rock and Roll Hall Of Fame din New York, are propria „stea” cu numele sau in Hollywood si a aparut in The Simpsons.

Marky Ramone a concertat pentru prima data la Bucuresti in Decembrie 2008, iar fanii genului, vor avea ocazia sa retraiasca piese celebre precum „Sheena Is A Punk Rocker”, „Blitzkrieg Bop”, „Pet Sematary”, „Rock ’n’ Roll High School” si „Rockaway Beach”. In line-up este inclus Michale Graves la voce, personaj cunoscut drept inlocuitorul lui Glenn Danzig in The Misfits.

Toate biletele pentru concert au un pretul de 50 de lei si pot fi achizitionate de la Silver Chruch, in seara evenimentului.

In deschidere va canta ZOB, iar warm-up party-ul va fi deschis de DJ Teo.

Concertul de la Bucuresti este organizat de King Size Production si Bring the Noise.

Nascut in Brooklyn, New York in 1956, lui Marc Bell i-au trbuit doar 16 ani de existenta ca sa-si dea seama ca avea sa devina tobar; in 1971 acesta a inceput sa bata pentru formatia de hard rock Dust, inregistrand 2 albume alaturi de acestia. A co-fondat trupa Richard Hell & The Voidoids alaturi de legendarul Richard Hell si a inregistrat faimosul album „Blank Generation”.

In 1978 a fost cooptat sa ca tobar la The Ramones, inlocuindul pe Tommy Ramone. Alocandu-si numele de scena „Marky Ramone”, el avea sa devina al doilea si ultimul tobar al trupei. In momentul acesta este singurul membru inca in viata din formula de aur a trupei.

Dupa ce a inregistrat al treilea album „Road To Ruin” alaturi de Ramones, a mai inregistrat alaturi de Richard Hell un single si un album, iar din 1980 cand al patrulea album Ramones „End of The Century” a vazut lumina zilei si pana in 1995 cand Ramones au lansat ultimul album „Adios Amigos!”, Marky a ramas cel mai cunoscut tobar Ramones.

Marky a mai colaborat cu Dee Dee Ramone pentru proiectelor solo al lui Dee Dee, precum si ale lui Joey Ramone. Si-a dedicat o parte a anilor 2000 colaborarii cu The Misfits, intreprinzand mai multe turnee cu ei si inregistrand si un album, „Project 1950”.Apoi, a lansat albume alaturi de Osaka Popstar, Teenage Head, Tarakanyl, Tequilla Baby si Bluesman iar momentan intreprinde turnee cu noua sa trupa „Blitzkrieg”, interpretand cantece Ramones.

Poze Ramones's pictures - Concert Marky Ramone la Bucuresti 2010Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: