Documentar The Ramones

de Morrison

Documentar The Ramones
Pe data de 29 iunie va avea loc lansarea unui film documentar despre celebra formatie The Ramones. Producatorul si regizorul documentarului este Mandy Stein, filmul constand din doua parti: prima contine cele mai interesante momente din concertul aniversar de 30 de ani al trupei, care a avut loc pe 12 septembrie 2004 in LOs Angeles.

La eveniment au mai participat formatiile Red Hot Chili Peppers, Rob Zombie, Tim Armstrong, Steve Jones, Daniel Rey si multi altii. Documentarul contine si comentarii din partea unor artisti ca Lisa Marie Presley, Sonic Youth si Seymour Stein.

Partea a doua contine recent descoperitele inregistrari din cadrul Us Festival, din 1982, unde au concertat The Ramones. Festivalul a avut loc in California, pe durata a trei zile. Concertul sustinut de Ramones a fost filmat in intregime si este prezent in acest documentar.

Premiera documentarului va avea loc la cimitirul The Hollywood Forever din Los Angeles. Marky Ramone si Henry Rollins vor fi prezenti la eveniment.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: