Managementul Ramones dat in judecata

de Morrison

Managementul Ramones dat in judecata
Fostul baterist al trupei Ramones, Richard Richie Ramone Reinhardt, a dat in judecata managementul fostei sale trupe pentru ca l-au privat de drepturile de autor si banii care i se cuveneau pentru piesele pe care le-a compus intre anii 1983 si 1987.

Piesele Ramones pentru care bateristul sustine drepturi de autor sunt: Smash You, Somebody Put Something in My Drink, Human Kind, I'm Not Jesus, I Know Better Now si (You) Can't Say Something Nice.

Un nou DVD continand material live cu formatia Ramones va fi lansat in curand. DVD-ul va include in principal raritati, care nu au mai fost lansate pana acum. Printre acestea se numara o inregistrare a concertului sustinut de Ramones in Londra, in 1977, de Revelion.

Pe data de 29 iunie a fost lansat un film documentar despre The Ramones. Producatorul si regizorul documentarului este Mandy Stein, filmul constand din doua parti: prima contine cele mai interesante momente din concertul aniversar de 30 de ani al trupei, care a avut loc pe 12 septembrie 2004 in Los Angeles.



Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook