Managementul Ramones dat in judecata

de Morrison

Managementul Ramones dat in judecata
Fostul baterist al trupei Ramones, Richard Richie Ramone Reinhardt, a dat in judecata managementul fostei sale trupe pentru ca l-au privat de drepturile de autor si banii care i se cuveneau pentru piesele pe care le-a compus intre anii 1983 si 1987.

Piesele Ramones pentru care bateristul sustine drepturi de autor sunt: Smash You, Somebody Put Something in My Drink, Human Kind, I'm Not Jesus, I Know Better Now si (You) Can't Say Something Nice.

Un nou DVD continand material live cu formatia Ramones va fi lansat in curand. DVD-ul va include in principal raritati, care nu au mai fost lansate pana acum. Printre acestea se numara o inregistrare a concertului sustinut de Ramones in Londra, in 1977, de Revelion.

Pe data de 29 iunie a fost lansat un film documentar despre The Ramones. Producatorul si regizorul documentarului este Mandy Stein, filmul constand din doua parti: prima contine cele mai interesante momente din concertul aniversar de 30 de ani al trupei, care a avut loc pe 12 septembrie 2004 in Los Angeles.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook