Concertul Black Tape For A Blue Girl privit si comentat de organizator

de Buvnitz

Concertul Black Tape For A Blue Girl privit si comentat de organizator


Dupa o perioada sabatica de 6 luni, DonisArt a prezentat in seara zilei de 14 iunie, fragilului numar de spectatori din Kulturhaus, un eveniment cu o trupa cult pentru scena Darkwave: BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL…

Cei trei americani au ajuns in Bucuresti dupa doua concerte in Leipzig si Praga iar experienta lor in Romania a fost una extrem de placuta, pot spune ca si reusita.

In deschiderea concertului a rulat pe ecran inregistrarea video a concertului ROME de la Brasov din 2008 si am ramas placut surprins ca unii din sala chiar doreau sa (re)vada acele momente unice. Dupa concertul americanilor a rulat si partea a doua a concertului de la Brasov, de data aceasta cu italienii SPIRITUAL FRONT.

Cele 15 piese cantata de Sam, Valerie si Athan au magnetizat publicul, in special pe pasajele mai ritmate, pline de melodie si contur.

Mi-a placut foarte mult o recenzie scrisa de un colaborator Metalhead, pe care o postez cu multa bucurie mai jos… De ce bucurie? Pentru ca pot si in Romania sa citesc cronici ample, specifice, dedicate si pline de substanta... Asta ma face sa ma gandesc cat mai serios (dar intr-un mod placut, implinit chiar) la retragerea mea din “cele scrise de-alea Undergroundului muzical”, caci am descoperit noi persoane pregatite sa continue si sa dezvolte (prin scris) promovarea trupelor frumoase, mai putin cunoscute si deloc mediatizate de asa numita presa de specialitate:

Este o cronica scrisa documentat, atenta la detalii, foarte inspirat structurata si cu o imagine perfecta la ceea ce s-a intamplat in Kulturhaus.

O nota mult mai poetica dar la fel de rezonanta am gasit si aici.

Cu alte cuvinte, Spiritul Underground exista si asta mi-a luminat, mai mult decat am crezut, o perioada confuza prin care trec. Felicitari scribilor!

Multumiri trupei BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL pentru deschiderea si dorinta de a canta in Romania! Respectul meu acelor suflete ce se incapataneaza continuu sa razbeasca prin paienjenisul ignorantei cotidiene si participa la serile DonisArt!

Kogaionon



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: