RHCP lanseaza coveruri dupa DAVID BOWIE si RAMONES pe noul EP

de Chaos Lore

RHCP lanseaza coveruri dupa DAVID BOWIE si RAMONES pe noul EP


Red Hot Chili Peppers au anuntat ca urmeaza sa lanseze un nou EP pentru a sarbatori introducerea trupei in Rock And Roll Hall Of Fame de saptamana trecuta.

EP-ul va contine sase coveruri dupa trupe care se afla deja in Hall Of Fame, printre care se numara si coveruri dupa 'Havana Affair' de la Ramones, 'Search and Destroy' de la Iggy and the Stooges, 'Everybody Knows This Is Nowhere' de la Neil Young, 'Suffragette City' a lui David Bowie, 'I Get Around' de la The Beach Boys si 'A Teenager In Love' a celor de la Dion and the Belmonts.

Coverul dupa Neil Young a fost inregistrat de RHCP in cadrul turneului curent.

La inceputul acestei luni, trupa a oferit gratuit un EP cu piese live din turneul european din 2011 ca download gratuit pe site-ul oficial RHCP.

Tot de pe site, fanii isi pot achizitiona un show complet RHCP in mai putin de 72 de ore de la incheierea acestuia, fiecare concert sustinut in aceasta perioada in America de Nord fiind inregistrat.

Pe langa Statele Unite, a doua parte a turneului „I’m with you” va cuprinde o noua serie de concerte in Europa si va include tari precum Spania, Irlanda, Olanda, Belgia, Elvetia, Estoania, Croatia si, bineinteles, Romania, pentru prima oara in cariera trupei. Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti au fost puse in vanzare la finalul anului trecut, categoriile Gold Circle si Gazon fiind declarate deja sold-out. Cele mai cautate locuri la acest moment sunt cele din Tribuna, biletele situate mai aproape de scena fiind de asemenea aproape de epuizare.

Biletele ramase disponibile pot fi achizitionate online de pe www.MyTicket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum si din retelele afiliate MyTicket.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook