Ronnie Wood vrea ca Rolling Stones sa cante la Glastonbury 2011

de Chaos Lore

Ronnie Wood vrea ca Rolling Stones sa cante la Glastonbury 2011


Ronnie Wood a declarat ca i-ar placea ca The Rolling Stones sa se reuneasca pentru a participa la festivalul britanic Glastonbury in 2011.

"Mi-as placea sa cantam la Glastonbury. Intotdeauna sunt pro festivaluri. Cat despre Stones, nu ne-am mai adunat la un loc de trei ani, dar acum e momentul perfect", a declarat chitaristul.

Circula zvonuri potrivit carora The Rolling Stones s-ar afla pe lista trupelor participante la Glastonbury 2011, insa cele care speculeaza participarea artistilor Prince, Coldplay si Radiohead sunt mai puternice.

U2 au lasat de inteles faptul ca ar putea fi cap de afis pentru editia din 2011 a festivalului britanic Glastonbury, dupa ce au anulat concertul din cadrul editiei trecute din cauza problemelor lui Bono. Managerul trupei a refuzat sa confirme informatia, insa nu a respins posibilitatea ca U2 sa cante la Glastonbury 2011.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook