Filmul despre Euronymous si Varg Vikernes a intrat in preproductie

de Cristi Nedelcu

Filmul despre Euronymous si Varg Vikernes a intrat in preproductie


Acum ceva timp am anunat ca se va face un film adaptat dupa cartea 'Lord of Chaos: The Bloody Rise of the Satanic Metal' care va fi regizat de Jonas Akerlund, toboasar pentru o scurta perioada in Bathory (Detalii Aici).

Imediat dupa ce stirea a fost facuta publica, Necrobutcher, membru fondator Mayhem a declarat ca va face orice posibil sa opreasca acest film. (Detalii Aici).

Se pare insa ca Necrobutcher nu prea a reusit sa faca acest lucru, iar filmul a intrat deja in faza de pre-productie. Pentru rolurile principale au fost confirmati Rory Culkin si Caleb Landry. Nu se stie insa inca cine il va juca pe Euronymous si cine pe Varg Vikernes.

Filmul a fost confirmat si pe IMDB. Conform unei prime descrieri, lungmetrajul va spune povestea unui tanar de 17 ani (Euronymous) care doreste sa scape de traditionalismul impus in Norvegia anilor '80. Telul sau era sa creeze asa numitul 'Norwegian Black Metal' alaturi de formatia sa Mayhem. Pentru a deveni cunoscuti incep sa treaca la actiuni care sa atraga atentia, intr-un mod negativ. Totul culmineaza cu incendierile de biserici si cu o crima care socheaza intreaga tara.

Acum, ramane de vazut cat va putea Hollywood-ul sa capteze si sa redea intr-un mod competent povestea din spatele scenei Black Metal din Norvegia si celebrul episod dintre Varg Vikernes si Euronymous



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: