Claparul The Doors crede ca Jim Morrison traieste

de Morrison

Claparul The Doors crede ca Jim Morrison traieste
Potrivit unui articol aparut in ziarul Gardianul, claparul formatiei The Doors, Ray Manzarek, a declarat recent ca este de parare ca fostul sau coleg de trupa, solistul Jim Morrison, este inca in viata.

Va prezentam mai jos articolul publicat de Gardianul:

Legendarul Jim Morrison ar putea fi in viata si stabilit in insulele Seychelles, potrivit lui Ray Manzarek, fost membru al trupei The Doors. Muzicianul recunoaste ca a devenit suspicios dupa ce colegul si prietenul sau a murit in circumstante cel putin ciudate, mai ales ca acesta din urma adusese candva in discutie posibilitatea de a-si inscena moartea.

Pe 3 iulie 1971, Morrison este gasit mort in apartamentul sau de la Paris, cauza oficiala fiind un atac de cord suferit in urma unei supradoze.

"Deseori ma intreb daca nu cumva moartea lui Morrison ar putea fi o prefacatorie elaborata", declara Manzarek pentru Daily Mail.

"Jim era tot timpul nelinistit, cautand mereu altceva, iar cei sase ani de succes si exces cu The Doors se pare ca nu au fost de ajuns pentru el. In anii '70, mi-a aratat o brosura cu Seychelles si mi-a spus nu-i asa ca ar fi locul perfect unde sa fugi, daca toata lumea te-ar crede mort?. In momentul ala nu m-am gandit, dar acum nu exclud posibilitatea", mai spune Manzarek.

Sursa: Gardianul.ro


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook