Moartea lui Morrison, reinvestigata?

de Morrison

Moartea lui Morrison, reinvestigata?
Jim Morrison a murit in baia apartamentului sau parizian, spune certificatul sau de deces. Conform unei noi carti despre liderul formatiei The Doors - Jim Morrison - The End, nu acesta e locul din care Jim Morrison a parasit aceasta lume.

Prin urmare, publicatia britanica The Mail on Sunday avanseaza ideea reinvestigarii mortii artistului.

Cartea Jim Morrison The End, scrisa de Sam Bernett (prieten cu "subiectul" volumului si manager de club) propune urmatoarea varianta pentru decesul lui Jim.

Acesta ar fi murit in urma unei masive doze de heroina in baia unui club din Paris si apoi a fost mutat in apartamentul sau, pentru a devia atentia politiei de la traficantii de droguri care-l aprovizionau pe artist.

In resprectivul club s-ar fi aflat si Marianne Faithfull, care, la fel ca toti cei care-au stiut ca Jim a "plecat" mort din bar, a pastrat secretul, si nici nu e dispusa sa vorbeasca despre acel episod.

Autorul cartii spune ca a dezvaluit aceste lucruri pentru ca "nu mai putea suporta povara". Sau pentru ca moartea unui idol precum Jim Morrison poate sa starneasca destul interes pentru a vinde o carte pe acest subiect

De notat totusi ca un purtator de cuvant al jandarmeriei franceze a declarat pentru publicatia The Mail on Sunday ca "noile dovezi vor fi luate in considerare".

tiberiu crisan, bestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook