Viata lui Jim Morrison - greu de reconstituit pentru Val Kilmer

de Morrison

Viata lui Jim Morrison - greu de reconstituit      pentru Val Kilmer
Val Kilmer a declarat recent ca obosise sa-l interpreteze pe legendarul star rock Jim Morrison si ca nu-si dorea decat sa moara in filmul The Doors.

Actorul recunoaste ca i-a fost foarte greu sa reconstituie viata cantaretului, si ca a jucat cu placere scena mortii din cada in productia biografica, in regia lui Oliver Stone, pentru ca stia ca este ultimul lucru pe care trebuia sa-l faca.

Am fost usurat sa mor in The Doors, doar ca sa nu mai fiu nevoit sa fac nimic, a adaugat Kilmer.

"Jim Morrison a fost un personaj extraordinar, dar un tip atat de tragic. Nu era prea amuzant. Se prostea mult, dar asta in mare parte din cauza comportamentului sau tulburat care era dus la extrema", a mentionat actorul. O alta mare provocare pentru Kilmer era si faptul ca pe cand Morrison sarea o singura data pe noapte de pe scena, el trebuia sa refaca scena de 15 ori la rand.

"Imi aduc aminte ca eram in cada pentru scena mortii si ma gandeam: Ah, este extraordinar! Sper sa nu respir si sa stric scena! Eram foarte fericit sa mor."

Pentru a celebra 41 de ani de la lansarea primului album al trupei The Doors, cei trei membri ramasi in viata au decis in luna mai sa lanseze un film biografic, ce va cuprinde imagini nedifuzate pana acum.

Povestea celebrei trupe The Doors a mai fost adusa pe ecrane de regizorul american Oliver Stone, in 1991. Insa filmul i-a nemultumit pe componentii trupei, care au sustinut ca lungmetrajul nu prezenta faptele asa cum au fost.

Gardianul.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook