Eddie Trunk, prezentator VH1 Classic, discuta despre Peter Steele

de Buvnitz

Eddie Trunk, prezentator VH1 Classic, discuta despre Peter Steele

Eddie Trunk, gazda emisiunii That Metal Show, difuzata pe VH1 Classic, a vorbit recent despre moartea lui Peter Steele, liderul grupului Type O Negative.

Conversatia a avut loc in cadrul editiei din 19 aprilie a emisiunii radio Eddie Trunk Live, difuzata pe Sirius/XM Radio.

Josh Silver (clape), Kenny Hickey (chitara) si Johnny Kelly (baterie), membri ai grupului Type O Negative au emis in seara zilei de 15 aprilie un comunicat oficial privind decesul liderului trupei, Peter Steele.

"Cu mare tristete va informam ca liderul, basistul si colegul nostru din Type O Negative, Peter Steele, a decedat noaptea trecuta [14 aprilie] din cauza a ceea ce pare a fi un atac de cord."

"Ironic, Peter se bucura de o perioada de sobrietate si sanatate imbunatatita si era hotarat sa inceapa sa compuna si sa inregistreze muzica noua pentru urmarea lui 'Dead Again', lansat in 2007."

"Cauza oficiala a decesului asteapta sa fie determinata de rezultatele autopsiei. Serviciile funerare vor fi private iar serviciile memoriale vor fi anuntate la o data viitoare."

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: