Type O Negative au confirmat decesul lui Peter Steele

de Astaroth Priestess

Type O Negative au confirmat decesul lui Peter Steele

Josh Silver (clape), Kenny Hickey (chitara) si Johnny Kelly (baterie), membri ai Type O Negative au emis in seara zilei de 15 aprilie un comunicat oficial privind decesul liderului trupei, Peter Steele.

"Cu mare tristete va informam ca liderul, basistul si colegul nostru din Type O Negative, Peter Steele, a decedat noaptea trecuta [14 aprilie] din cauza a ceea ce pare a fi un atac de cord."

"Ironic, Peter se bucura de o perioada de sobrietate si sanatate imbunatatita si era hotarat sa inceapa sa compuna si sa inregistreze muzica noua pentru urmarea lui 'Dead Again', lansat in 2007."

"Cauza oficiala a decesului asteapta sa fie determinata de rezultatele autopsiei. Serviciile funerare vor fi private iar serviciile memoriale vor fi anuntate la o data viitoare."

"Am dori sa ne impartasim gandurile noastre si ale familiei lui Peter mai jos. Suntem cu adevarat intristati de pierderea prietenului nostru si apreciem numeroasele reactii din intreaga lume."

Membrii Type O Negative au dorit sa emita si declaratii separate.

Josh Silver
: "Peter, sursa mea nesfarsita de frustrare (asa cum sunt si eu a ta), chiar ai facut-o de data asta. Ai schimbat si atins numeroase vieti prin muzica, comedie si deseori prin sinceritate brutala. Ai facut viata atat interesanta cat si iritanta si nu-mi pot imagina sa nu te fi cunoscut de 37 de ani."

"Inca nu este adevarat in mintea mea dar in timp iti voi duce dorul tie si creatiilor pe care le-am indurat cu totii, impreuna. Cu siguranta ne-am contrazis constant si cred )si sper) ca am invatat cu totii unul de la celalalt. Sa te numesc fratele, prietenul sau vecinul meu? Pot sa te numesc doar Peter (si de obicei dupa 2pm)."

"Am ras de noi de mai multe ori decat pot numara. Stiind ca oamenii sunt creaturi groaznice si stiu ca ne-am regasit in acest lucru. Iti voi duce dorul in timp dar in acest moment plecarea ta prematura pare ireala si m-a enervat la culme."

"Desi nu ti-am spus niciodata ca nutresc un respect puternic pentru tine, o fac. Adio, prietenul meu."

Kenny Hickey: "Peter Steele era unul dintre cele mai stralucite si amuzante personalitati din muzica si totul era pe bune. Jumatate din timp oamenii credeau ca glumeste dar de fapt spunea adevarul. O parte din mine a murit o data cu el."

Johnny Kelly: "Este imposibil pentru mine sa astern in cateva propozitii ce simt in acest moment, Peter. Nu sunt sigura data sa te elogiez sau sa te prajesc. Si bine si rau, am mers intr-o calatorie data naibii impreuna si din pacate, calatoria a ajuns la sfarsit."

"Erai cu adevarat o persoana unica. Muzica ta a atins multi oameni. Inclusiv pe mine. Indiferent daca vorbeam despre The Beatles, scule electrice, cum Pluto nu mai era considerata o planeta sau daca ma sunai la 3 a.m. cerandu-mi sa conduc pana la casa ta ca sa ne batem cu pumnii, intotdeauna ai facut totul interesant."

"A fost un privilegiu sa fiu colegul tau de trupa. Este ceva ce voi pretui mereu."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: