Type O Negative au postat online ultimul concert sustinut cu Peter Steele

de Astaroth Priestess

Type O Negative au postat online ultimul concert sustinut cu Peter Steele

Pe data de 24 octombrie 2009, formatia Type O Negative a sustinut un concert la Northern Lights din New York.

Filmari din cadrul concertului sustinut de Type O Negative alaturi de regretatul Peter Steele sunt disponibile mai jos, precum si un interviu acordat de artist celor de la HardTimes.ca.

Dupa cum am anuntat mai devreme, Josh Silver (clape), Kenny Hickey (chitara) si Johnny Kelly (baterie), membri ai Type O Negative au emis in seara zilei de 15 aprilie un comunicat oficial privind decesul liderului trupei, Peter Steele.

"Cu mare tristete va informam ca liderul, basistul si colegul nostru din Type O Negative, Peter Steele, a decedat noaptea trecuta [14 aprilie] din cauza a ceea ce pare a fi un atac de cord."

"Ironic, Peter se bucura de o perioada de sobrietate si sanatate imbunatatita si era hotarat sa inceapa sa compuna si sa inregistreze muzica noua pentru urmarea lui 'Dead Again', lansat in 2007."

"Cauza oficiala a decesului asteapta sa fie determinata de rezultatele autopsiei. Serviciile funerare vor fi private iar serviciile memoriale vor fi anuntate la o data viitoare."

"Am dori sa ne impartasim gandurile noastre si ale familiei lui Peter mai jos. Suntem cu adevarat intristati de pierderea prietenului nostru si apreciem numeroasele reactii din intreaga lume."


Type O Negative Live NY HARDTIMES.CA


Type O Negative Interview HARDTIMES.CADacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: