5000 de bilete vandute la Whitesnake si Def Leppard

de Morrison

5000 de bilete vandute la Whitesnake si    Def Leppard
S-au vandut deja 5.000 de bilete pentru concertul pe care Whitesnake si Def Leppard il vor sustine pe 8 iulie, incepand cu ora 19:00, la Romexpo (parcarea B).

Turneul European Whitesnake / Def Leppard, din care face parte si spectacolul de la Bucuresti va debuta pe 17 iunie. Cele doua trupe vor sustine in total 22 de concerte, de-a lungul Europei si al Marii Britanii.

Daca doriti sa mergeti la concert si nu ati achizitionat inca bilet, puteti cumpara din reteaua de magazine Diverta (Bucuresti Mall, Plaza Romania, Bucur Obor, magazinele Unirea si Muzica, Hard Rock Cafe), prin Eventim, in retelele Germanos si Carrefour Voiaj si online la bileteonline.ro, ticketpoint.ro, vreaubilet.ro, bilete.ro si eventim.ro

Preturile biletelor sunt:
Zona A 75 RON
Zona B 55 RON
Tribuna a II-a 195 RON
Tribuna VIP 250 RON

Seara va fi deschisa de Iris, pentru a doua oara pe aceeasi scena cu Whitesnake (la o distanta de 11 ani), dar pentru prima data cu Def Leppard .

Sursa: Fun Time Production


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: