Cri Gri va deschide concertul ZZ Top din Bucuresti

de Morrison

Cri Gri va deschide concertul ZZ Top din Bucuresti

Sase piese cu ZZ Top cantand live la Sala Polivalenta, ieri, marti 20 octombrie 2009, pot fi urmarite in emisiunea cu numarul 102 a METALHEADTV accesand link-ul de mai jos:

Ep. 102 - ZZ Top Live in Bucuresti

O galerie foto cu publicul prezent la concertul ZZ TOP de aseara, marti 20 octombrie 2009, de la Sala Polivalenta, poate fi urmarita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Poze cu Publicul la ZZ TOP

Poze de la concertul ZZ Top pot fi gasite pe METALHEAD aici:

Poze concert ZZ Top la Sala Polivalenta din Bucuresti

Grupul folk-rock Cri Gri va urca pe scena pentru a incalzi atmosfera inaintea concertului ZZ TOP din 20 octombrie, de la Sala Polivalenta. Concertul celor de la Cri Gri este programat sa inceapa la ora 19.30.

Grupul bucurestean Cri Gri a fost infiintat de Stefan Mardale alaturi de Vali Baicu in toamna anului 1996. Au inregistrat atunci in cinstea alegerilor ce urmau doua cantece demo, Fac si Bifoiul.

Au urmat ani in care componentele s-au tot schimbat (aproape un an insusi Sorin Chifiriuc a fost chitarist ), dar s-a si cantat si inregistrat. Trupa s-a straduit sa apara in concerte de club, a inregistrat cantece, concerte demo si trei L.P.-uri oficiale, cu raspunsuri pozitive din partea criticilor.

In luna iunie a acestui an, Cri-Gri a lansat “11 Povestioare”, cel de-al treilea L.P. al formatiei. Albumul predominat acustic are o insemnata doza de autenticitate si beneficiaza de aranjamente de mare rafinament in scriitura lui Catalin Stefanescu Patrascu, un chitarist si compozitor de exceptie.

Puteti asculta melodiile trupei Cri Gri pe pagina lor de MySpace , accesand urmatorul link: http://www.myspace.com/crigriband

METALHEAD si D&d East Entertainment te trimit gratis la concertul ZZ Top:

Concurs: Castiga 6 invitatii la concertul ZZ TOP !

Va reamintim ca rockerii de la ZZ TOP au sustinut primul concert din cadrul turneului Double Down Live 2009, la Amsterdam. Segmentul european al turneului, care ii va aduce pe cei de la ZZ TOP pentru prima oara in Romania, ii va purta pe legendarii texani prin aproape intreaga Europa, in cadrul celor 14 concerte programate.

Turneul Double Down Live 2009 urmeaza sa se incheie in data de 28 octombrie, la Londra, pe scena faimoasei Wembley Arena, fiind urmat de un turneu in Canada. In octombrie, trupa se va afla in turneu in Europa si va concerta in tari ca Grecia, Olanda, Austria sau Marea Britanie, printre altele.

Concertul ZZ TOP din Bucuresti va avea loc in data de 20 octombrie la Sala Polivalenta. Dupa concertul din Romania, cei de la ZZ TOP vor pleca direct in Bulgaria, unde vor sustine un concert la Sofia, in data de 21 octombrie.

Biletele pentru concert sunt disponibile prin Eventim in magazinele Germanos din intreaga tara, Librariile Carturesti si o parte din magazinele Vodafone. Online, biletele se gasesc pe www.eventim.ro si www.bilete.ro. Pretul unui bilet este de 120 lei, iar in ziua concertului, biletele se vor vinde la pretul de 130 lei, la intrarea in locatie.

Concertul ZZ TOP este produs de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram, reprezinta o premiera absoluta pentru Romania si face parte din turneul "Double Down Live" 2009.

Pentru toate informatiile legate de concertul ZZ Top va rugam accesati www.dd-east.ro.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook