Fanii din Romania ii aduc un omagiu lui Bob Dylan

de Buvnitz

Fanii din Romania ii aduc un omagiu lui Bob Dylan

Fanii Bob Dylan din Romania au realizat un colaj foarte interesant cu materiale extrase din cariera artistului precum si citate date de cele mai mari publicatii din lumea internationala a muzicii.

Materialul video poate fi urmarita mai jos.

De apreciat interesul si admiratia fanilor pentru Bob Dylan, numit drept Cel mai bun artist solo din istoria muzicii.

Bob Dylan a fost declarat recent 'parintele muzicii rap' in cadrul unui material aparut in The Rolling Stone Magazine. Articolul publicat in numarul din mai al revistei a avut ca subiect analiza similitudinilor de compozitie intre muzica lui Bob Dylan si genul rap, materialul prezentand influenta lui Dylan asupra acestui stil muzical si asupra artistilor de gen. Bob Dylan va ajunge pentru prima data in fata fanilor din Romania, pe data de 2 iunie, pe Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter, in cadrul unui nou concept de festival, Emagic Classics.

Sufla in vant si castiga 4 invitatii la concertul Bob Dylan de la Bucuresti

Prezentat de Raiffeisen Bank si organizat de Emagic, concertul Bob Dylan va avea loc in cadrul Emagic Classics pe data de 2 iunie 2010, pe Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter din Bucuresti, programul evenimentului incluzand de asemenea alte nume precum Nicu Alifantis & Zan si Bucium. Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook