Author Topic: The most UNDERrated bands!  (Read 10262 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sodomaniac

• General
  • *
Re: The most UNDERrated bands!
« Reply #250 on: February 12, 2010, 01:28:29 PM »
Nocturnus mi se pare underrated.Sau o fi lenea lor de a-si fi continuat activitatea....
sodomaniac, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline NosfeRadu

• General de Brigada
  • *
« Reply #251 on: February 12, 2010, 01:33:22 PM »
 Io nu prea inteleg utilitatea topicului asta? Sa plangem de mila trupelor care sunt underrated d'ala? Sa le consemnam?  Sa le jelim.  :'( :'( sa fim emo.
« Last Edit: February 12, 2010, 01:34:33 PM by NosfeRadu »
radu, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« Reply #251 on: February 12, 2010, 01:33:22 PM »

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #252 on: February 12, 2010, 01:34:35 PM »
corect! nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #253 on: February 12, 2010, 01:39:20 PM »
sa fim emo.

Faci prozelitism, sa nu te plictisesti?  a38
« Last Edit: February 12, 2010, 01:39:54 PM by Count Raven »

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #254 on: February 12, 2010, 01:41:08 PM »
pe jumatate de acord....in sensul ca overrated sigur exista la modul obiectiv.Si ma refer la trupele slabe dar in care marile case de discuri baga multi bani pt a le scoate in fata pt ca ulterior sa produca bani

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #255 on: February 12, 2010, 01:45:19 PM »
tot raportare la sistem individual se numeste. gen daca le place la toti si mie nu, e overrated. daca imi place doar mie iar celorlalti nu, e underrated. e altfel, cumva?
ca p-aia de care zici tu, cu umflarea cu pompa, parca n-as baga-o aici.

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #256 on: February 12, 2010, 01:54:12 PM »
Metallica e overrated? asta pt ca nu mi se pare o trupa umflata cu pompa dar totusi produce enormi bani si are si o groaza de fani pe bune,care-s nu-s victime ale bombardarii mediatice

Online animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #257 on: February 12, 2010, 01:54:57 PM »
Judas Priest mi se pare underrated, pentru ca anul trecut amu doi ani au strans cam a 12a parte din catz or sa fie la ACDC. Cum ACDC nu prea presteaza deosebit, ci mai mult de show, rezulta ca lumea considera JP de 12 ori mai slabi ca ACDC, deci e clar underrated.

De asemenea madona ie underrated pentru ca la shoul ei nau fo, din 22 de milioana de romani, decat 60 de mii. Adica penibil. Ca si cand nu ar fi ajuns ca neam facut de cac*t cu  o prezenta asa de minuscula, am mai si fluierato cand a vorbit de problemele, reale as putea spune, ale minoritatilor conlocuitoare si iubitoare de cai.
plm

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #258 on: February 12, 2010, 02:10:24 PM »
Io nu prea inteleg utilitatea topicului asta? Sa plangem de mila trupelor care sunt underrated d'ala? Sa le consemnam?  Sa le jelim.  :'( :'( sa fim emo.

tu nu intelegi multe lucruri.

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
  • Caught in life moshpit...
« Reply #259 on: February 12, 2010, 11:08:49 PM »
, am mai si fluierato cand a vorbit de problemele, reale as putea spune, ale minoritatilor conlocuitoare si iubitoare de cai.

Trebuia sa ii dam flori? Am inteles ca a venit si a facut un moment de muzica tiganeasca. De ce nu a facut un moment de muzica romaneasca? Asta spune multe lucruri despre cum suntem perceputi, zic eu.
Ideea e ca ar trebui sa se dea jos de pe piedestalul de ei, si sa duca sa stea vreo saptamana printre tigani si apoi sa vedem daca o sa ii mai arda de discursuri inflacarate despre pace si iubire intre natiile vietii. Nu mi se pare normal sa vii sa iti bagi nasu' in problemele altora. Valabil si pt. Kreator.

http://cinephilm.wordpress.com/

Recenzii la filme noi străine, romāneşti şi clasice!

Offline ArmouredGoat

• Maior
  • *
« Reply #260 on: February 12, 2010, 11:11:52 PM »
lasa c-a zis-o bine Mille. romanii vor avea intotdeauna nevoie de cineva sa-i mobilizeze, ca singuri nu rezolva nici un c*cat
one thousand amps toll the endtime riff

METALHEAD Forum

« on: »