Rammstein a zguduit Romania la Sonisphere (Comunicatul organizatorilor)

de Buvnitz

Rammstein a zguduit Romania la Sonisphere (Comunicatul organizatorilor)

Masinaria de rock teutona a facut 30.000 de romani sa marsaluiasca in ritmul Rammstein in ultima seara de Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

Dupa doua zile pline de rock si formatii in premiera pe scena de la Romexpo, ultima seara a celui mai mare eveniment rock organizat vreodata in Romania i-a adus in fata publicului roman pe Luna Amara, Anathema, Stone Sour, Alice in Chains si Rammstein.

Cea de-a treia zi a Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival a fost deschisa de show-ul artistilor romani de la Luna Amara care au inclus in setlist-ul lor piesele Gri Dorian, Oras, Dizident si Loc Lipsa. Piesa Somn a fost dedicata recent disparutilor Ronnie James Dio, Peter Steele (Type O Negative) si Paul Gray (Slipknot). Publicul a cantat alaturi de formatia clujeana de rock alternativ timp de 45 de minute.

Spectacolul a continuat cu Anathema, trupa originara din Anglia. Acestia au incalzit publicul cu piese consacrate, dar si cu cele mai noi creatii de pe albumul „We’re here because we’re here”, album lansat in luna mai a acestui an. Englezii de la Anathema si-au inceput recitalul cu Kashmir (un cover Led Zeppelin) si au continuat cu Deep, Closer, Lost Control, Empty, A Natural Disaster si Fragile Dreams.

Trupa americana Stone Sour a urmat pe scena de la Romexpo, incantandu-si fanii cu ritmurile de metal alternativ. Recitalul trupei a fost bine primit de catre rockerii aflati la Romexpo.

Alice in Chains, exponentul principal al genului grunge din anii ’90, cu peste 20 de milioane de albume vandute in toata lumea, a incins atmosfera de pe scena Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival. Trupa a optat pentru un setlist care sa contina si succese vechi, dar si piese de pe noul album: Them Bones, Dam That River, Rain When I Die, Check My Brain, It Ain't Like That, We Die Young, Acid Bubble, Man In The Box, Lesson Learned, Angry Chair, Again, Would?, Rooster.

O ora mai tarziu asteptarea fanilor aflati in public s-a incheiat pentru ca Rammstein, trupa care a stabilit noi standarde pentru show-urile rock live, a urcat in sfarsit pe scena! Acestia s-au aflat in Romania in premiera absoluta, in cadrul turneului de promovare al ultimului material discografic, intitulat Liebe Ist Fur Alle Da.

Recitalul lor a tinut publicul intr-o tensiune continua cu o avalansa de efecte pirotehnice si de lumini care s-au derulat in cascada timp de o ora si jumatate. Intr-un decor industrial, trupa si-a derulat show-ul punctat, intr-o sincronizare perfecta, de efecte pirotehnice, aruncatoare de flacari, tunuri cu spuma si confetti, fum si explozii. La un moment dat, claparul trupei a pornit intr-o croaziera de „boat crowd surfing” in timpul careia a primit steagul Romaniei marcat cu insemnele Rammstein, pe care l-a dus pe scena si l-a pastrat alaturi de el pana la final.

Dupa ce peste 30.000 de glasuri de romani au intonat versurile trupei in germana, Till Lindemann, solistul grupului, ingenunchiat alaturi de colegii sai, le-a multumit fanilor in romaneste: “Multumesc frumos. Rammstein va iubeste”.

Playlistul a inclus mai cunoscutele Du Hast, Benzin sau Ich Will, dar si recenta si controversata Pussy, alaturi de Rammlied, Fruhling In Paris sau Ich Tu Dich Weh de pe ultimul material discografic al trupei.

Si in ultima zi a Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival berea a fost nelipsita, iar fanii rock si-au potolit setea cu peste 60.000 de pahare de bere Tuborg, alaturi de inca 10 sortimente de beri internationale, consumate de milioane de oameni in toata lumea: Carlsberg Elephant, Carlsberg Black Gold, Carlsberg Special Brew, Carlsberg Freeze, Jacobsen Brown Ale, Kilkenny, Guinness, Tuborg Tropical, Carlsberg si Holsten Weizen.

Sonisphere 2010 s-a incheiat si peste 100.000 de rockeri de toate varstele i-au trecut portile in cele trei zile de nebunie. Va invitam mai jos sa urmariti galeriile foto din cele trei zile de festival, sa cititi pareri la cald despre fiecare zi in parte sau sa va cautati pe voi si pe prietenii vostri in cele aproape 300 de poze cu publicul facute de harnicul nostru fotograf, Miluta Flueras.

Poze Poze Manowar, Accept la Tuborg Green Fest - Sonisphere 2010 -
Ziua Unu

Poze Manowar, Accept, Volbeat, Paradise Lost, Orphaned Land

Poze Poze Metallica, Slayer,
Megadeth, Anthrax la Tuborg Green
Fest - Sonisphere 2010 - Ziua Doi

Poze Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax

Poze Poze Rammstein, Stone Sour, Anathema, Alice In Chains la
Tuborg Green Fest - Sonisphere 2010 - Ziua Trei

Poze Rammstein, Stone Sour, Anathema, Alice In Chains

Poze Poze cu Publicul la Sonisphere
(User Foto)

Poze cu Publicul la Sonisphere

Povesti si vorbe la cald de la Sonisphere:

Poze cu PUBLICUL la Sonisphere 2010 !

Rammstein au ars scena la Sonisphere 2010 !

Metallica, Slayer, Anthrax si Megadeth au stralucit la Sonisphere

Sonisphere 2010 a debutat in FORTA cu Accept, Manowar, Paradise Lost si Orphaned Land!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: