Kinetoterapeut si bucatarie speciala la Tuborg Green Fest

de Buvnitz

Kinetoterapeut si bucatarie speciala la Tuborg Green Fest

Cel mai mare festival rock organizat vreodata in Romania a insemnat peste o saptamana de pregatiri si foarte multe solicitari din partea staff-ului trupelor care au concertat pe scena Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival.

Printre solicitarile pe care organizatorii au trebuit sa le indeplineasca s-a numarat si amenajarea unui spatiu special la Romexpo in care artistii sa poata urmari meciurile din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal. Interesul fata de fotbal s-a manifestat inclusiv in timpul recitalurilor de la Romexpo, cand solistul trupei Anathema, Vincent Cavanagh, a intrebat daca cineva din public urmareste scorul meciului Germania – Anglia, in desfasurare pe timpul concertului sustinut in Bucuresti.

Confortul fizic al artistilor si al personalului de productie a fost sub permanenta supraveghere a unui kinetoterapeut care a stat la dispozitia acestora pentru momente de relaxare pe parcursul celor 3 zile de festival.

In plus, artistii si echipele de productie au avut acces la o bucatarie special amenajata pentru eveniment, cu personal adus din Germania.

Festivalul a presupus un adevarat arsenal „metal”: o scena de peste 1500 metri patrati si 150 de tone, sunet si lumini de ultima generatie, insotite de efecte pirotehnice care au incantat cele peste 85.000 de persoane care au luat parte la cea mai mare desfasurare de forte Romania.

Organizat in perioada 25-27 iunie, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival a reunit pe aceeasi scena 15 trupe de referinta ale genului rock, printre care si The Big Four (Anthrax, Megadeth, Slayer si Metallica), Manowar, Accept, Anathema, Alice in Chains sau Rammstein.

Berea buna si rockul merg bine impreuna, si de data aceasta dovedindu-se o formula de succes, pe parcursul celor 3 zile de festival fiind consumate peste 180.000 de pahare de bere. Participantii la cel mai mare eveniment rock al anului in Romania au avut la dispozitie, alaturi de bere Tuborg, un adevarat Beer Hall of Fame, cu 10 sortimente de beri internationale, consumate de milioane de oameni in toata lumea: Carlsberg Elephant, Carlsberg Black Gold, Carlsberg Special Brew, Carlsberg Freeze, Jacobsen Brown Ale, Kilkenny, Guinness, Tuborg Tropical, Carlsberg si Holsten Weizen.

Poze pe zile:

Poze Poze Manowar, Accept la Tuborg Green Fest - Sonisphere 2010
-
Ziua Unu

Poze Manowar, Accept, Volbeat, Paradise Lost, Orphaned Land

Poze Poze Metallica, Slayer,
Megadeth, Anthrax la Tuborg Green
Fest - Sonisphere 2010 - Ziua Doi

Poze Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax

Poze Poze Rammstein, Stone Sour, Anathema, Alice In Chains la
Tuborg Green Fest - Sonisphere 2010 - Ziua Trei

Poze Rammstein, Stone Sour, Anathema, Alice In Chains

Poze Poze cu Publicul la Sonisphere
(User Foto)

Poze cu Publicul la Sonisphere

Povesti si vorbe la cald de la Sonisphere:

Poze cu PUBLICUL la Sonisphere 2010 !

Rammstein au ars scena la Sonisphere 2010 !

Metallica, Slayer, Anthrax si Megadeth au stralucit la Sonisphere

Sonisphere 2010 a debutat in FORTA cu Accept, Manowar, Paradise Lost si Orphaned Land!

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: