Poze de la concertul Metallica, Rammstein, Slayer, Manowar si multi altii la festivalul Sonisphere 2010 (+Bilete)

de Morrison

Poze de la concertul Metallica, Rammstein, Slayer, Manowar si multi altii la festivalul Sonisphere 2010 (+Bilete)

Poze si noutati:

Rammstein au ars scena la Sonisphere 2010 Tuborg Green Fest ! (poze de la concert)

Metallica, Slayer, Anthrax si Megadeth si cei 50.000 de rockeri de la Sonisphere - Tuborg Green Fest (poze de la concert)

Sonisphere 2010 a debutat in FORTA ! (poze cu Manowar, Accept si altii)

Startul celui mai mare festival de rock organizat vreodata in Romania, “Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival” se apropie. Pentru confortul participantilor la festival si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomanda publicului sa vina cat mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare.

Oficialii festivalului au decis ca intrarea sa se faca pe o singura cale de acces, respectiv cea dinspre Piata Presei Libere. Vedeti mai jos schema locatiei:

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Dupa acces, participantii vor primi bratari in functie de tipul de bilet achizitionat. Bratarile nu pot fi instrainate, rupte si nu sunt transmisibile.

Avand in vedere faptul ca la concert sunt asteptate cateva zeci de mii de persoane, organizatorii recomanda utilizarea transportului in comun, in special a metroului. In zona nu vor fi locuri de parcare, astfel incat recomandam celor care vor sosi totusi cu autoturisme sa parcheze in zone mai indepartate.

Programul Tuborg Green Fest - Sonisphere 2010

Vineri, 25 iunie

15: 15 – 16:00: Orphaned Land

16:30 – 17.15 : Paradise Lost

17:45 – 18:45 : Volbeat

19.15 – 20:15: Manowar

21.00 – 23.00 : Accept


Sambata, 26 iunie

15.15 – 16.00: Vita de Vie

16.30 – 17.15: Anthrax

17.45 – 18.45 : Megadeth

19.15 – 20.15: Slayer

21.00 – 23.00: Metallica


Duminica, 27 iunie

15.30 – 16.15: Luna Amara

16.45 – 17.30 : Anathema

18.00 – 18.45: Stone Sour

19.15 – 20.15: Alice in Chains

21.15 – 22.40: Rammstein

http://www.metalhead.ro/programpezilesonispheree.jpg

Reguli acces

Publicul roman are experienta concertelor mari si intelege ca exista un set de reguli internationale, a caror aplicare ajuta la garantarea sigurantei si a confortului tuturor participantilor.
Printre acestea se numara obiectele interzise, obiecte cu care va rugam sa NU veniti la concert: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. In caz de ploaie, va rugam sa folositi pelerine de ploaie.Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

Rugam publicul sa nu vina la concert cu bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu exista un spatiu de depozitare securizat.

Spectatorii sunt rugati sa contribuie la pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului, sa nu arunce gunoaie decat in recipientele destinate colectarii acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectare selectiva a deseurilor si au luat toate masurile pentru a sustine pastrarea curateniei. Umbrela Verde, programul de protectie a mediului initiat de Tuborg va fi activ pe parcursul celor 3 zile de festival, atat prin incurajarea colectarii selective a deseurilor, cat si prin recompensarea participantilor care vor colecta paharele de plastic din care va fi consumata berea.

Accesul copiilor

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotului de mare amploare produs in cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. Prezenta copiilor sunt 7 ani este strict interzisa.
De asemenea, spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.
Pe toata durata festivalului, consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani.

Informatii bilete

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in locatie a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.
De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Recomandam cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519, 40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625,40 ron (VIP + merchandising bag).

Pentru cei care nu doresc sa participe la toate cele trei zile de festival, biletele se afla in vanzare dupa cum urmeaza:


- biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costa dupa cum urmeaza: 371 ron (VIP), 233,20 ron (Golden Circle), 127, 20 ron (Normal Circle).
- pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a ramas in vanzare o singura categorie de bilete: 196,10 (Normal Circle).
-biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achizitionate cu: 371 ron (VIP), 307,4 (Golden Circle) respectiv 196,10 (Normal Circle).

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.

Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.

Conceptul Tuborg Green Fest a inceput sa “zguduie” Europa incepand cu anul 2005, cand inca de la primele editii fanii au avut ocazia sa se bucure de recitalurile live ale unor artisti renumiti precum Red Hot Chilli Peppers, Kaiser Chiefs sau Metallica. Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Va asteptam alaturi de noi pentru cel mai mare eveniment rock care a avut loc vreodata in Romania!

In cadrul unei conferinte de presa de astazi, 11 martie, D&D East Entertainment in colaborare cu Marcel Avram, au anuntat oficial cel mai mare si cel mai asteptat festival de muzica rock si metal din Romania: Sonisphere 2010 - Bucuresti.

Zvonurile s-au adeverit asa ca festivalul Sonisphere va avea loc intre 25 si 27 iunie 2010 la Romexpo.

Cumpara Bilete - Click Aici

La Sonisphere 2010 vor concerta:

25 Iunie

Manowar
VOLBEAT
+ altii

26 Iunie

Metallica
Slayer
Megadeth
ANTHRAX
Heaven And Hell

27 Iunie

Rammstein
Alice in Chains
Stone Sour
Mastodon

Ca sa fii NONSTOP la curent cu Sonisphere 2010, inscrie-te la Newslettere personalizate AICI si primesti doar muzica si stirile pe care le iubesti .

Cofirmat. Metallica, Slayer, Anthrax si Megadeth canta in Romania pe 26 iunie

Biletele s-au pus in vanzare astazi, 11 martie la ora 14:00 exclusiv in reteaua Eventim, Germanos, Vodafone, Librariile Carturesti si Humanitas. Pentru toate biletele, indiferent de zi si categorie, la preturile de mai jos se adauga un comision de 6%.

Cumpara Bilete - Click Aici

Lista preturilor este urmatoarea:

25 Iunie
Normal Circle: 120 Ron
Golden Circle: 220 Ron
VIP Circle: 350 Ron

26 si 27 Iunie
Normal Circle: 185 ron pe zi
Golden Circle: 290 Ron pe zi
VIP Circle: 350 Ron pe zi

Numarul de bilete va fi limitat, locatia de desfasurare a evenimentului avand o capacitate de 45.000 de locuri.

Abonamentele vor costa:

Normal Circle: 350 Ron
Golden Circle: 490 Ron
VIP Circle: 550 Ron

Poze PozeMH - harta bilete sonisphere 2010 rock the city

Cumpara Bilete - Click Aici

Ca sa fii NONSTOP la curent cu Sonisphere 2010, inscrie-te la Newslettere personalizate AICI si primesti doar muzica si stirile pe care le iubesti .
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: